Kartalizm

Konu sahibi son olarak 51 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kartalizm :D

Yaklaşık bir yıldır tanıyorum seni.. Neler neler yaşadık ; konuştuk, nelere şahit olmadıkki.. En komik anları seninle yaşadım, en çok seninle güldüm.. Şirinsin , yakışıklısın , beyfendisin, hiç kendini bozmadın.. Kıyamadıklarımdansın lhan !!!! :DTatlısın işte olm :D Bi de kalemin cok kuvvetli , şiir okumaya senin şiirlerinle başladım diyebilirim eskiden şiiri hiç sevmediğimi biliyosun.. Bana şiir yazdırma çabaların da kıymetlidir nazarımda :gtr:

Son olarak 'Azının ortasına kürekle vururum' diyerelten sözlerimi burda noktalıyorum :D Seviliyosun değerlim mujjks :dyg::hi:(Nsim)

Imzasi simdi dikkatimi ceken uye. Cok guzel.
Troll demislerdi de inanmamistim.

Kisa surede her seyim olan tek kisi. Olgun, yetenekli, esprili ve en onemlisi o bir sair :cici: Hayatimda cok ozel bir yere sahip. Her zaman da varolmasi dileklerimle. :srl:

Sempatik yüzlü, olgun davranışlı, şair yürekli küçüğüm :cici:

Pek tanımasam da forumda duruşuyla, yazdığı yorumlarla sevdiğim üye.

Çok sağlam bir kalemi var. Bazen çok duygusal bazen çok eğlenceli, iyi ki tanışma fırsatı bulduk kardeşim her şey gönlünce olsun. (:

Beşiktaş Aşkından Yanıp Sönenn Genç. :Pp

Saygıı Üyelerden..:cici:

Adam güzel yazıyor dediklerimden..: )

Yaşından daha olgun duruyor yazdığı şiirler çok güzel.

Tam bir sıpa, hem de yakışıklısından.
Abisini kaçırdık :T:

Bana karşı ön yargılı.
Artık bu durumu yadırgamıyorum beni tanımayanlar genelde beni soğuk bulur.
Yaşı küçük diye düşünüyorum buna rağmen yaşının üstünde bir olgunluğa sahip.
Efendi ve mantıklı kalemi de oldukça sağlam..
Tanıdıkça eklerim yine buraya bir şeyler.
Her şey gönlünce olsun genş..

Beni beşiktaş gibi sevdiğini öğrendiğim günden beri kendimi dokunulmazlık ödülünü almış survivor yarismacisi gibi hissediyorum :kiki: Bazen kendimin bile kontrol edemedigi ruh hallerimi onunla aştım gitti. Bir öyle bir böyle... Mesela güzel bir şarkı eşliğinde duygulanırken birden bire, la bizim lisede bi cocuk vardi diye sohbet akışını değiştirebiliyoruz. Ya da bilmediğimiz bi şarkıyı düet yapmaya çalışabiliyoruz. Sesi güzel ama ritimde biraz sıkıntı var yetişemiyo bana, ben bekledikce o susuyo öyle bişeyler işte :kiki: Aile bireyleriyle telefonda en fazla 13 saniye konusan Kartalizm'in tabularını yikarak, en cok konustugu kisi odulunu de almis bulunmaktayim. Seninle yapmaktan en keyif aldigim sey, korku filmi izlemek. Hatun güzelmis diye giris yaparak 5 dakika sonra mal la bu hatun, gebersin diyebilecek bir film kültürüne sahip kendisi. Ben olsam şöyle yapardım böyle yapardımlarını da es geçmemek lazım tabi. Şimdiye kadar 2-3 zombi öldürmüşlüğü bir kaç katili kovalamışlığı ve her filmde beni kurtarmışlığı var :kiki: kisaca sen iyi ki varsin, hayatimin en renkli kısmı :srl:

Küçük beyle yeni tanıştık. Yaşını söylediği zaman yüzümde ki şaşkınlığı görmesini isterdim. Yaşına göre o kadar farklı düşünüp, o kadar farklı ve güzel konuşuyor ki.. bir çok acımız ortak ve beni çok iyi anlıyor. Ne hissettiğimi bildiği için bana yaklaşımı çok güzeldi. Çok tanımıyorum ama yüreği çok güzel hissediyorum bunu.

Her şey gönlünce olsun sayın prens. :)

Tanışamamış olmamıza rağmen tanıyormuşum gibi hissettiren GrupGafaDadlı'da arada takılmayı seven, bunu sürekli hale getiremeyen, yer yer benim gibi aç bir üyedir. Samimi kafiyelerini ilk günden beri takip ediyorum beyfendi. Lütfen arada buyurunuz.

Yaşı sandığımdan daha küçükmüş.
Olgun tavırları var.
Kalemi çok sağlam.
Yazma isteğine nazar değmesin inşallah.
Hep mutlu olsun.:cici:​

@Kartalizm
gönlünün özünü şiirle besleyen ve hayata kendini bilinçli hazırlayan biri oldugu düşüncesindeyim
dilediğin hayatı yaşaman ümidi ile
şiirle kalasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri