Kartalizm & Soğuk Kahve ilahimorluk & Jack Sparrow Derbisi :D

Konu sahibi son olarak 3392 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
XYWlpj.jpg

Jack Sparrow sahaya ilk ciktiginda heyecan yapti sanirim? :kiki:

G1nGWN.jpg

...Ve tabiki Kartalizm ve Kahvesi Farkı :kop::kop:

Ben senin gibi ezik miyim de kalede sabit durayim :D
Sana @Kartalizm dur dedi, kaldin orada:zuha:
Dedigim gibi, kekler cogalsin bu skorla :D

Pardonnda Enes tek basina yurudu zaten bana da sadece keyifle izlemesi kaldi :hih: Muslera kadar basariliydim lutfen camur atmaz misin? en azından ben sen gibi kendi kaleme gol atmadim tamam mi??? bu is kavgaya gider şlsdfkjdklsjf :kiki:

Pardonnda Enes tek basina yurudu zaten bana da sadece keyifle izlemesi kaldi :hih: Muslera kadar basariliydim lutfen camur atmaz misin? en azından ben sen gibi kendi kaleme gol atmadim tamam mi??? bu is kavgaya gider şlsdfkjdklsjf :kiki:
Kalede uyuklarken ne oldugunu takip bile edememissin :p
Kendi kalesine gol atan Ilahimorluk tu :D

Kalede uyuklarken ne oldugunu takip bile edememissin :p
Kendi kalesine gol atan Ilahimorluk tu :D

Duzgun pas verseydin bunlar olmayacakti. ilahimorluk ve kartalizm orta da mucadele ederken sen saha etrafinda turlayip ben nerdeyim diye soruyodun :hih: en azindan ben kalemde durdugumun farkindaydim tamam mi. sus cevap verme artik :zuha:

Aslında çok fena olur bunun turnuvası herkes 2 şerlik bi grup yapacak ve katılacak. Maçlar yapılaca, modlar size sesleniyoz iFt bak :D

Sporumu yaptım 250 gr yüreğimi yedim ama superonline da istanbul geneli problem varmış internet kopup duruyor. Onuda hallettiler mi geliyorum. Öyle skoru gözümüze sokmayın lütfen belirttiğiniz gibi kendi kaleme de gol attım. Hani siz ezilmeyin diye yaptım bunu :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri