Kartal

Konu sahibi son olarak 35 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bazı konuları ve yorumları beni kızdırıyor, kendisine karşı kişisel bir sorunum yok. Aynı şeylerle uğraşıyor olması biraz sinirbozucu:) Özünde iyi biridir eminim , tanışma fırsatımız oldu umarım herşey gönlünce olur kartal :)

Antikapitalist müslüman mi yoksa ateist mi çok fazla çözemedim açıkçası. Şayet Antikapitalist müslüman ise kendisine sempati duyduğum guruh a dahildir.

Ihsan eliacık gibi adamları severiz:p

Tartışma konularına açtığı konuları forumun anlamamasından mütevellit başı ağrıyor, bu böyle olmaz deyip zart diye kapatıyorlar adamın konusunu.
Sorgulamaktan kaçmayan, doğruyu yanlışı ayırt etme gücüne sahip birisi.

Forum içerisinde yorumlarının ve konularını çoğunluğu siyasi içerikli olduğu için forumdaki diğer arkadaşlardan, siyasi yönü dışında yorum alamayan arkadaş. Dün bir yorumunu yanlış anlayıp yorum yapmıştım ve daha sonrasında yaptığım yorum için özür dilemiştim.

Bana göre kendi siyasi görüşlerini de tam oturtamamış.

Her şeyi bir anda söylemeye çalışan ancak söyleyemeyen,anlaşılamayan biri.Siyasi ve dünya görüşünü devamlı gösterme gayretinde.Belli ki duyarlı ve haksızlığa karşı tahammülü yok.Ancak bazen açtığı konular insanları kışkırtıyor ve konu dağılıyor.Daha sakin olsa aslında hiçbir sorun kalmayacak.

Banlanmış :)
Arkadaş herkese kendi siyaset görüsünü dayatmaya çalışıyor :)
Karşısındakine saygısı yok denecek kadar az
Hayatında başarılar :p

Kartal

Birebir konuşmalarında, söylenenlerin aksine o kadar saygılı ki yazılanları okuyunca hayret ettim. Önyargılarınızı kırın demek istedim :)

Düşündüklerinin mücadelesini hakkıyla veren , belki de bu zamanda nadir bulunacak hassasiyette bir adamsın. Seninle çok konuştuk, kendini bana yakın görüp biçok şeyini anlattığını düşünüyorum. Bazen anlattıkların içinde gerçekten hissettiklerini anlamaya
çalışarak ben de çok üzülüyorum. Ama biliyorum ki sen bunları aşacaksın :)

Herşey gönlünce olsun..

kendisiyle özellikle bir sohbete başlamadık açıkçası. Öyle açık bir insan ki hemen sohbete giriveriyorsunuz.
Sık sık yazışırız , çok vefalıdır. Onu dinlemekten sıkılmam , biraz fevridir ama özünde gerçekten iyidir.
Çok aşırı dobra biri.
Forumda açtığı konular hep tezat konulardır , insanlar sorgulasın ister ama doğru yer zaman ya da uslub.Bunlardan biri eksik olduğundan yanlış anlaşılıyor.

Her şey gönlünce olsun güzel insan :)

Israrcı tavırları can sıkıcı. Bana yazmaması temennisiyle.

bu işler boş işler biliyorsun hayatın icindesin onun ıcın forumdakı yorumları ınsanları takmayacagını gunde 1 - 2 saat buraya kafa dagıtmaya geldigini biliyorum vefalısın kendın olmaktan vazgecme seviliyorsun. :)

Bugün mahkemesi vardı diye söylemişti Çarşı grubunda mi acaba kendisi?
#direnkartal : )

Bazen uyusmuyor fikirlerimizi ama deger verip sevenlerden kendisini.
Ayrica yeni imaji da baya iyi yakisti ona. Severim Kartali ne kadar farklida olsada nsanlarla guzel iletisim kuranlardan ve ayrica rahat rahat tartisabildiklerimizden biri o :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri