Oyun Karşıyım

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Ay ben konumu buldum.
Yapay zekaya karşıyım kardeşim. asla kullanmadım

7 gocalı hürmüzlere karşı olayım bende madem öyle dlckkv

gevşeklere karşıyım... cinsiyet ayırt etmeksizin

Aşk konusunda çarşıyım
gönüllerdeki sancıyım
olmaz olsun böyle şey
sarkık memelere karşıyım

TIŞK.

gazete de çalıştığım dönem emek sömürüsü üzerine dosya hazırlıyordum. merdiven altı bir tekstil atölyesinde gece vardiyasında çalışan bir ablamız vardı.

sigorta yok, maaş değil günlük yevmiye alıyor ve bu yevmiyenin bir kısmını işi bulan asalak aracıya veriyordu.usta başını ikna edip bizi gece atölyeye almışlardı.
kıyafetlere etiket vuruyordu, gözünüzle takip edemezsiniz. yav.şak patronu oraya makina koysa öyle bir performans alması mümkün değildi.

hızına şaşırmıştım ve ellerini göstermişti. bu hıza gelene kadar ellerim bu hale geldi demişti.
yediğimizde, giydiğinizde, indiğinizde, bindiğiniz de, işçi sınıfının verdiği eforu ve o emekten gasp edileni hatırlayın.
dünyaya başka bakarsınız.

Kış mevsimine karşıyım. Kış kapatılsın. Türkiye tam yazdayken (tercihen temmuz) Dünya'nın dönüşü durdurulsun.

Abi şu yandan çakma Ferhanabi'yi neden banlıyorsunuz? Vallahi kuranıma karşıyım. 8 defa gelmiş herif belli, nikleri yazıyorsunuz bu-bu-bu diye, belli, kendince bir ortam da yaratmış,

bırakın yazsın ya.

Yazmak bir ihtiyaçttır en nihayetinde, nihayet ve en nihayet arasında yıllardır bir fark bulamam.

bugün uyumlu olmaya karar verdim.
bakalım nasıl dayanacağım.: )

Geri