Sözlük Karşısındaki insanın sürekli lafını kesen insan.

• Kullanıcı Jayus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Sözlük
🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Ağzının üstüne bir tane çakılası insan tiplemesi. Tamam sen de konuşabiliyorsun, tamam senin de fikirlerin var ama bir SUS.

saygısız insanlar gerizekalılar cahiller cahil eğitim almamış kişiliği oturmamış insanlar bunlar saygısızlık yapmıcak dinlicek bir fikri varsa da karşındaki insanın konuşması bittikten sonra konuşacaksın amip sdşlfkjsd oh be içim rahatladı

saygısız insanlar gerizekalılar cahiller cahil eğitim almamış kişiliği oturmamış insanlar bunlar saygısızlık yapmıcak dinlicek bir fikri varsa da karşındaki insanın konuşması bittikten sonra konuşacaksın amip sdşlfkjsd oh be içim rahatladı
Abi içini dökmek için yıllardır bu konun açılmasını bekliyor gibi yazdın xjxhxbxnch

Bu konuda ben üstün çıkarım dinlemiyorsa dinlemem susmak zorunda bırakırım

kesilesi bir insansa kesmek makbul..

Nilgün bu.. arada kızsamda kabullendim…. Full konuşma odaklı:d Dinlemeyi de seviyorum

Çoğu insan rahatsız olur bundan ama ben pek rahatsız olmuyorum. Sabırla beklerim konuşmasının bitmesini. Susunca konuşmaya devam ederim yine. Yine keserse yine sabırla beklerim. Karşıdakini kırmak için bir sebep değil bence bu. Bazı insanların fıtratı böyledir, hararetle anlatır, karşıdaki konuşurken hemen keserler kendileri konuşurlar. Kötü niyet ve saygısızlıktan değil yani bence.

Tabiati böyleyse yapacak bisey yok ona gore yol cizilir. Tibetin dedigi gibi kötü niyet ve saygısızlık yok ise.

Öteki versiyon dan bakarsak; icindeki art niyetten yapiyorsa pekte muhatap olmam yani..

Karşımdaki hiç ama hiç susmuyorsa kusura bakma diyerek lafın ortasına dalarım. Bi zahmet nefes alsın, bi dinlensin, dinlendirsin...

Konuşurken de bencil olmamak lazım ,arada virgül koyup karşındakine de konuşma fırsatı vermelisin. Yoksa sözün kesilir. Gerçi bazılarının da huyu bu ..

Ve her zaman kıyafetiniz suratınıza baktırsın. Bu çok önemli.

dinlenmek ve gorulmek istiyor. birakin dinleyin iste. tek bir kulakla bile olsa :d karsilikli sohbet olayini aklinizdan cikarin ve alinmayin, sinir olmayin. ara ara kafanizi 'he he' diye sallasaniz bile yeterli onlara. ihtiyaclari var buna.

Geri