Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sebebi önemlidir .. Karşısında ki bir şerefsizse ona insan muamelesi yapmamakta haklıdır .. Ama bu tavrını alışkanlık haline getirmişse aynı muameleye tabi kalabilir ..
Ben de işte hor görenleri hor görüyorum oluyor mu ki öyle. :nee:
Hayat herkes için eşit fırsatlar sunuyor gibi davranan ve bir açıdan gerçekten eksik dahi olsa bunu kişinin yüzüne vuran insanlara tilt oluyorum. Yapmayın litfin ama ya. :hıı:
o değil de kesin mükemmeliyetçidir. hiçbir şeyi beğenmeyen insan, kendinde beğenmediği şeyler için çevresine saldırır. ben başka bir açıklamasını bilmiyorum bu psikolojinin..
Geçmişinde bazı duyguların eksikliğini yaşamıştır ve eziklik hissi içindedir büyük ihtimalle çünkü sağlıklı ruh haline sahip kişilerin yapacağı bir şey değil bu.