Karşılıksız iyilik yapmak ne kazandırır?

Konu sahibi son olarak 1231 gün önce görüldü
Yaparım öyle karşılık beklemem biri bişey isterse yaparım bana da kendimi iyî hissettiriyor

Issız video mu yukledin cepteyim göremiyorum

Adı üstünde saten iyilik. Karşılık beklenirse bence iyilik sayılmaz

Bunu izlemiştim çok iyi

İyilik yaptıktan sonra sağa sola anlatanlar çoğunlukta bu kolaydır. zor olan iyiliği yapıp kimseye bahsetmemektir.

En güzel iyilik karşılık beklemeden ve kimsenin haberi olmadan yapılan iyiliktir. Zaten yapılan iyilikler allah katında görülüyor oranın da görmesi yeterlidir

İyilik yapınca karşılık bekleyen mi var?

Video çok güzel bu arada

Tanimadigima yapinca beklememde
Tanidiga yapinca beklerim :d

karşılıklı olan iyilik değildir zaten.

Ben kendi adıma iyilik yaptığım zaman karşılık beklerim açıkçası .. Zaten nefsi güçlü bir kimseyim .. Birilerine iyilik yaptığım zaman o kimselerden nezaket, anlayış, dua ve en önemlisi " duygu sömürüsü " yapmayıp durumunu alışkanlık haline getirmemesini beklerim yoksa soğurum o iyilikten zamanla ..

ben karsılık beklerım arkadas !

o an mesela bır tebessumu bır duasından guzel ne olabılır kı karsılık olarak..
hergune gunun ıyılıgını yapıp devam etmekten guzel ne olabılr kı..
Issız paylasım ıcın tesekkurler (:

İnsanlıktır doğrusu budur

Homini de gıktlak pufidi kandil tumba yatak

İyilik yap,denize dök.

İyilik yapıpta karşılığını görmeyen yoktur.Zira bu Allah'tan böyledir.Mutlaka karşılığını bulursun..
Amma farkedersin,amma farkında olöazsın.Ama o iyiliğinin karşılığı mutlaka sana dokunacaktır..

Amma ,yaptığın kişiden,amma başkasından,amma da Yaradandan..velhasıl boşa gitmez asla.

Aynı şekilde o yapılan iyilik, illa ki onu bir gün bulacaktır.

Cok Güzel Bi Paylaşım :cici:

Keşke Bu İyilikleri Yapıcak Her Zaman Fırsatım Olsa :cici:

İş Ne Kadar Yorucu Olursa Olsun YAPARIM Karşılık mı Beklerim Bi Samimi TEBESSÜM Veya İcinden Gelicek Her Hangibi Bir Söz...

Ne İcin Yaşıyoruz ki Calış PARA Kazan Harca Ye İc Gez ?

Sonrası YOK ...

Hayvanlara İlgimin Sebebi Ne Sanıyorsunuz Sevildiğini Bilen HAYVAN Kendisini Sevdiriyor Ama Coğu İnsan'a Yardım Ettikten Sonra Nankörlüğünü Gördükce İYİLİK Yapasın Bile Gelmiyor Ne Yazık ki...

İyi Forumlar...

~Saygılar

Gözlerim doldu be... şu videoya bakınca aynı şeyleri yapamıyorum belki ama yinede iyi bir adam olduğumu görebiliyorum.

Teşekkürler paylaşım için...

Geri