Karşı düşüncedeki kişiye terörist/fetöcü demek

Konu sahibi son olarak 918 gün önce görüldü
Bunun örneğini siyasette bolca görmekle beraber eğitim kurumlarında ve spor takımlarında dahi görür olduk. Eğer mevcut bulunan bir spor başkanına, görevliye karşıysan bu ithamlarla karşı karşıya kalıyorsun.

Özellikle son zamanlarda kamu kurumlarında çokça rastlanan bir durum oldu. Kamu personelinin hayatının iki kişinin dudakları arasında olmasına sebep oldu. Kişinin yapamayacağı bir durumu ''sen kasten yapmıyorsun, kesin ocusun bucusun'' demekle tehdit edilmektedir.

Bu yüzden kimseye güvenmiyorum
Güvenmediğim için bu gibi şeyler oluyor

zengin ve yakışıklı erkeklere bakan kızlar fetöcüdür, güzel ve seksi kızlara bakan erkekler vatan hainidir. :cici:

Canis kişisine en çok kullandığım laftır; “Kes lan fetocu” xd
Asla siyaset içermez, samimiyet içeriyor bence. Şahsen ben söyleyince çok gülüyorum akdkakak

Bol ve yonet once soyle bir tablo vardi.
Sag - sol
laik - islam
Sunni - alevi
Kurt - Turk
Akp siyaset ustu bir ayrimcilikla bas yapit yaratti
Gezici - akp
feto - akp
Hdp - akp
hatta Tum dunya - akp

mesela üstteki uye normalde çarşaflı ama kendini belli etmemek için içkili avatarlar kullaniyo. darbeci bence.

Fatih Terim tff den tazminatını istiyor diye vatan haini diyende var :gamer:

yıllardır forumda olup da üye fotoları bölümüne foto atmayan kızlar fetö yurdu ablasıdır. :cici:

Üniversite seni bozmuş, fetöcü gibi düşünüyosun. diyen arkadaşlarım var. Görmek ya da duymak normal geliyor artık.

Dikta olmasa ne güzel yazılır bu başlığa değil mi? Ama yazamıyoruz. Neden? Çünkü anlatmaya gerek yok. Herkes kimin ne olduğunu çok iyi biliyor.

Arkadaşlarımla hiç bir zaman siyaset tartışmam. Kimin ne olduğunu ve nasıl düşündüğünü zaten biliyorum. Herkes kendi kuruntusunu yaşıyor. Aslında herkesin kafası karışık.

bkz: fetö ile pekaka ile yatıp kalkan akepelilerin işlerine gelmeyince başvurduğu yöntemler

kes-lan-fet%C3%B6c%C3%BC_1574567_m.jpg

Akplilein paçayı kurtarmak için kullandığı propaganda CHPkk hdpkk fetöcü bunlar filan

Eğer darbe başarılı olsaydı fetö reis olacaktı Tayyip Retö bu dinci çetelerin isimleri farklı olsada amelleri amaçları aynıdır Türkiye’nin her alanına adamlarını yetiştirmek ve kendi egemenliğini kurmak her zaman derim en ağır laiklik bile bunların yönetme tarzından daha şereflidir

Şu an sistem muhafizligi yapıp geçmişte fetö picin önde gidenidir diyen bir tane adam bulabilirseniz ardımı dövdürürüm. Hatta el yükseltiyorum, yarın bu adama "oyun kuran" zeytin dalı uzattıginda bu adamlar firesiz yeniden Maklube eşliğinde Perşembe pilavlilarinda göz yaşı akitacaktir. Allah belanizi versin lan sizin

Geri