Karşı cinsten hangi tür iltifatlar aldınız veya alırsınız ?

Konu sahibi son olarak 983 gün önce görüldü
Bazen korkutuyorsun beni:)

Yok @Süreyya cığım benden bir wamp çıkmaz, mümkün değil.
Kadınların fiziki görünüm ile erkekleri etkileme çabasını hem etik bulmuyor hem de anlamsız görüyorum.

Korkma!Sönmez bu safaklarda..

Vampizm fiziki görünümden ibaret degil.
Niye mümkün olmasin??

Korkma!Sönmez bu safaklarda..

Vampizm fiziki görünümden ibaret degil.
Niye mümkün olmasin??
Sanırım hayatımın hiçbir döneminde bir erkeği etkileme adına bir çabam olmadığı için bu kelimeye çok sempati ile bakamıyorum. Hangi açıdan olursa olsun özel çabaları gereksiz buluyorum. Şu aşamada ise zaten hayatımda birisi var biliyorsun yani ortada bir zırh yok aslında.

@Lefty.
Sizi cok begeniyorum.
Bazen cok kati olmaniza ragmen.Ve inaniyorum ki zirhinizi cikardiginizda olaganüstü bir vamp cikacak karsimiza.Ki bundan dolayi kendinizi kendinizden koruyorsunuz.Beni yakabilirsiniz..hosuma gider.
ahh süreyya
yanakların elma, gözlerin derya..
saçların gözlerimi ışıtan güneş adeta..
gülüşün hoplatıyor yüreğimi..
ürkek bir güvercin gibiyim bakışların karşısında..

@Lefty bak mesela bu iltifat değil doğrudan yürüme.. eğer bekar ve yalnızsanız insanların size yürüme özgürlüğünü kısıtlamamalısınız.
o'na yürüme bu'na yürüme kime yürüyeceğiz?

ahh süreyya

@Lefty bak mesela bu iltifat değil doğrudan yürüme.. eğer bekar ve yalnızsanız insanların size yürüme özgürlüğünü kısıtlamamalısınız.
Olmuyor işte öyle... Sevgilisi olana da evli olana da adım atan çok oluyor ayrıca bir kadının bekar olması, senin ona yürüyebileceğin anlamına gelmez ki...
Tavrına bakıp karar verebilirsin yani mesafe koyan kişiye rahatsızlık vermemek gerekiyor.

ahh süreyya

Yürü be Sux .d

@Sux

Şöyle düşün bence.
Sevgilin var ve bir takım ortamlarda birileri ona iltifat edip duruyor, bu durum seni rahatsız etmez mi? Kız arkadaşın tavrını koysa bile bazen laf anlamayan tipler çıkabiliyor ki bu forumda da örneklerini gördük maalesef. Kısacası karşındakinden emin olmadan adım atmamak gerekiyor.

@Sux

Şöyle düşün bence.
Sevgilin var ve bir takım ortamlarda birileri ona iltifat edip duruyor, bu durum seni rahatsız etmez mi? Kız arkadaşın tavrını koysa bile bazen laf anlamayan tipler çıkabiliyor ki bu forumda da örneklerini gördük maalesef. Kısacası karşındakinden emin olmadan adım atmamak gerekiyor.
bu söylevlerine katıldığım için önceki mesajını alıntılamadım.
erkekler olarak maruz kaldığımız bir yaklaşım var ve bu da inkar edilemez.
örn. bir kadınla yakın temas halinde olabiliriz, zamanla hoşlanmaya igilenmeye başlayabiliriz. fakat o bizi çekici ve hoş bulmamış olabilir. o kişiye bir girizgah ile açılmamız ya da işmar etmemiz gerekiyor. güpe gündüz trt memuru edasıyla açılamayız. bugün saçların çok hoş olmuş veya gömleğini beğendim gülüşüne uyum sağlamış dediğimiz de ay sanane be slk denilmemeli.
a keza hemcinslerin de anlamlandıramadığım bir şımarıklık ve karşısındakini hor görme var.

karşımızdakinden nasıl emin olabiliriz ki? bir yerde illa girişimde bulunmak gerekiyor.
bu emin olma meselesi yüzünden, acaba kızın davranışlarını ben mi yanlış anlıyorum diye düşünmekten hoşlandığım insanları kaçırmışım. bana boş olmadıklarını hep sonradan duyumladım.
bu da böyle bir dramdır : dd

bu emin olma meselesi yüzünden, acaba kızın davranışlarını ben mi yanlış anlıyorum diye düşünmekten hoşlandığım insanları kaçırmışım. bana boş olmadıklarını hep sonradan duyumladım. bu da böyle bir dramdır : dd
Cevap bu işte!
Kadından sana yönelik gelen adımı fark etmen gerekiyor ve bu adımdan emin olamıyorsan da karşındakine asılmadan da ilgini açıkça ifade edebilirsin. Asılmadığın ve karşı tarafa rahatsızlık vermediğin sürece en fazla kibarca reddelirsin ki bu da gururunu kıracak bir tavır olmaz.

Cevap bu işte!
Kadından sana yönelik gelen adımı fark etmen gerekiyor ve bu adımdan emin olamıyorsan da karşındakine asılmadan da ilgini açıkça ifade edebilirsin. Asılmadığın ve karşı tarafa rahatsızlık vermediğin sürece en fazla kibarca reddelirsin ki bu da gururunu kıracak bir tavır olmaz.
teşekkür ediyoruz..

@Lefty üniteden alıp baş ucuma koymam inş.
işte karşı cinsi yanlış anlama seviyem : ddd

Screenshot_20210123-200913_Gallery.jpg

@Sux
Gözlem yapmayı denersen zamanla karşı tarafı daha kolay anlarsın. İltifattan hoşlanan bir kadına denk gelirsen iltifat da edebilirsin ama önce gözlem yapmayı dene, sonra ne yapacağına karar verirsin. Çoğu erkeğin hatası bu oluyor. Her kadını aynı sanıyor ama değildir ve karşındakini doğru anlamadan atacağın her adım boşa çıkar.
Neyse yakında ünlü olunca kızlar sana adım atar ve sen de aralarından seçersin.:)
İşin şakası bir yana, kendine güven ve kadınların önünde eğilip bükülmeden sadece onları tanımaya çalış. Bir şeyi gözünde yücelttikçe farkında olmadan daha çok hata yaparsın. O da bir insan sonuçta.

• Beğen
Tepkiler: Sux
@Sux
Gözlem yapmayı denersen zamanla karşı tarafı daha kolay anlarsın. İltifattan hoşlanan bir kadına denk gelirsen iltifat da edebilirsin ama önce gözlem yapmayı dene, sonra ne yapacağına karar verirsin. Çoğu erkeğin hatası bu oluyor. Her kadını aynı sanıyor ama değildir ve karşındakini doğru anlamadan atacağın her adım boşa çıkar.
Neyse yakında ünlü olunca kızlar sana adım atar ve sen de aralarından seçersin.:)
İşin şakası bir yana, kendine güven ve kadınların önünde eğilip bükülmeden sadece onları tanımaya çalış. Bir şeyi gözünde yücelttikçe farkında olmadan daha çok hata yaparsın. O da bir insan sonuçta.
teşekkür ediyoruz, kanalımıza abone olmayı unutmayınız : p

Olmuyor işte öyle... Sevgilisi olana da evli olana da adım atan çok oluyor ayrıca bir kadının bekar olması, senin ona yürüyebileceğin anlamına gelmez ki...
Tavrına bakıp karar verebilirsin yani mesafe koyan kişiye rahatsızlık vermemek gerekiyor.
O ağzı öperim desem olmuo o ağızdan cıkan cümlelrin sahibini öpeyim ben (.
Nasıl da yapıştırrrrrrr yapıosun tatlı tatlı .P

Geri