Karşı cinsten hangi tür iltifatlar aldınız veya alırsınız ?

Konu sahibi son olarak 985 gün önce görüldü
Kaynar su gibisin hem akıyorsun hem yakıyorsun diyolar... jhadjhsj

Şimdi burada komiklikler şakalar olsun diye yazmıyorum ama bu yazacağım gerçekten yaşandı.

Salgından iki ay önce sosyal medya üzerinden tanıştığım biriyle ilk buluşmadaydım.
Neyse, konuştuk biraz falan.
Bir ara bir sessizlik oldu.
Sonra birden "aa senin ne güzel yüzün var ya, karikatür gibi." dedi ve burnumu ısırdı.
Evet, burnumu ısırdı.
Karikatür derken ne demek istediğini bile anlamadan ısırılmanın şokunu yaşadım.

Şimdi burada komiklikler şakalar olsun diye yazmıyorum ama bu yazacağım gerçekten yaşandı.

Salgından iki ay önce sosyal medya üzerinden tanıştığım biriyle ilk buluşmadaydım.
Sonra birden "aa senin ne güzel yüzün var ya, karikatür gibi." dedi ve burnumu ısırdı.
Evet, burnumu ısırdı.
Ucuz atlatmış olabilirsin ve dikkatli olmanı tavsiye ederim.:)

SOSYAL MEDYADAN TANIŞTIKLARINI YİYEN YAMYAM!

Online arkadaşlık sitelerinde tanışıp buluştuğu erkekleri yiyen öğretmen, Almanya'yı alarma geçirdi. Stefan R. isimli öğretmen, evinin yanında üzerinde diş izleri olan bir insan kemiğinin bulunmasının ardından tutuklandı.

Ucuz atlatmış olabilirsin ve dikkatli olmanı tavsiye ederim.:)

SOSYAL MEDYADAN TANIŞTIKLARINI YİYEN YAMYAM!

Online arkadaşlık sitelerinde tanışıp buluştuğu erkekleri yiyen öğretmen, Almanya'yı alarma geçirdi. Stefan R. isimli öğretmen, evinin yanında üzerinde diş izleri olan bir insan kemiğinin bulunmasının ardından tutuklandı.

teşekkür ederim Lefty hanımcım.
benim görüştüğüm kişi yamyam değil, vampirdi.
bana "ben vampirim" demişti.
bazen düşünüyorum neden en absürt hikayeler benim karşıma çıkıyor...
ama oluyor işte, çekiyorum bir şekilde :)

Gözlerinizden Belli türk oldugunuz Cok güzeller dedi persembe günü bir Abi sjjsjsj
Insana Biraz Moral oluyor tsk

Hoşlanmıyorum @Süreyya cığım hem de hiç...
İlgim olmayan bir erkekten iltifat almak beni cidden sinirlendiyor, elbette nezaketimi korumaya çalışıyorum ama üstelerse de hiç acımadan maalesef bozmak zorunda kalıyorum.

Peki.
Ya bir kadin ederse?

Evet, burnumu ısırdı.
Ne cektin be Arif.

Peki.
Ya bir kadin ederse?
Dostlarımın, arkadaşlarımın söylediği güzel sözlere kızmıyorum ki bunlar arasında erkekler de var ancak aramda hiçbir yakınlık olmayan erkeklerin iltifat etmesine hiç tahammülüm yok, terslememek için zor dayandığım zamanlar olmuştur. Yakışıklıymış ya da kariyeri varmış, inan hiç umrumda olmuyor.

Bunlar iltifat değil gerçekler diyerekteeen devam ederler

Dostlarımın, arkadaşlarımın söylediği güzel sözlere kızmıyorum ki bunlar arasında erkekler de var ancak aramda hiçbir yakınlık olmayan erkeklerin iltifat etmesine hiç tahammülüm yok, terslememek için zor dayandığım zamanlar olmuştur. Yakışıklıymış ya da kariyeri varmış, inan hiç umrumda olmuyor.

Ama bir yakinlik olma söz konusu var ki iltifat edilebiliyor.Belki baska vasiflari vardir:D
Mesela yoldan gecen bir yabanci o laubaliligi göstermez.

Ama bir yakinlik olma söz konusu var ki iltifat edilebiliyor.Belki baska vasiflari vardir:D
Mesela yoldan gecen bir yabanci o laubaliligi göstermez.
Süreyyacığım öyle zannediyor insanlar ama iş hayatında bile hiç alakan olmayan bir erkek laf arasında sana iltifat edebiliyor maalesef ve bozsan bir türlü bozmasan bir türlü... Duymamazlığa verip geçiştirmek en doğrusu yoksa o iltifattan hoşlandığını düşünüp daha da fazlasını söyleme cüreti gösterenler var.

@Lefty.
Sizi cok begeniyorum.
Bazen cok kati olmaniza ragmen.Ve inaniyorum ki zirhinizi cikardiginizda olaganüstü bir vamp cikacak karsimiza.Ki bundan dolayi kendinizi kendinizden koruyorsunuz.Beni yakabilirsiniz..hosuma gider.

@Lefty.
Sizi cok begeniyorum.
Bazen cok kati olmaniza ragmen.Ve inaniyorum ki zirhinizi cikardiginizda olaganüstü bir vamp cikacak karsimiza.Ki bundan dolayi kendinizi kendinizden koruyorsunuz.Beni yakabilirsiniz..hosuma gider.
Bazen korkutuyorsun beni:)

Yok @Süreyya cığım benden bir wamp çıkmaz, mümkün değil.
Kadınların fiziki görünüm ile erkekleri etkileme çabasını hem etik bulmuyor hem de anlamsız görüyorum.

Bazen korkutuyorsun beni:)

Yok @Süreyya cığım benden bir wamp çıkmaz, mümkün değil.
Kadınların fiziki görünüm ile erkekleri etkileme çabasını hem etik bulmuyor hem de anlamsız görüyorum.
Yine de Süreyya'nın beni yakabilirsiniz teklifini bir kenara not alalım Lefty hanımcım :D

Geri