Karşı cinsle olan ilişkilerinizde nasılsınız ?

Konu sahibi son olarak 2607 gün önce görüldü

Karşı cinsle olan ilişkilerinizde nasılsınızdır?

• ilişkiyi yöneten, baskın, dediğini yaptıran

Kullanılan: 3 13.0%
  • Yönetilen, pasif, söylenileni yapan

Kullanılan: 1 4.3%
  • Umursamaz, partnerini takmayan, rahat, geniş karakter

Kullanılan: 2 8.7%
  • Herşeyi çok umursayan, kıskanç, partnerinin üzerine düşen

Kullanılan: 8 34.8%
  • Diger

Kullanılan: 9 39.1%

• Kullanılan toplam oy
    23
Karşı cinsle olan ilişkilerinizde nasılsınız?

cok umursamazim sevgilim de oyle, cok genis insanlariz :D :D

İlişkim olduğu sıralar anlayışlı ve uyumluydum. Sanırım sorunda buradan kaynaklandı :D

Duruma göre degisir. Yeri gelir onun dedigini yaparim, yeri gelir o benim dedigimi yapar. :D Hersey karsilikli olsa güzel olur. Bundan yanayim :cici: Ama sevdigimin üzerine düsen, kiskanan bir yapim vardir.

Eski sevgilimle altı gün hiç konuşmadığımız , hatta bazen sevgili olduğumuzu unuttuğumuz olmuştu. Sanırım bu yüzden "eski" sevgili :)

Sevgilime karsı cok kibarmdr asla ama asla saygıszlk yapmam cldrtrm evet ama hersey espri tadndadr gene olarak sorunsuzumdur ve bi taraf despotsa bu tamamen o .d.d
Karsi cinsten normal arkadaslklarmlda huysuzmusum ya .d

Aslında 4. seçenek ama nasıl oluyorsa herkes beni 3. gibi görüyor.

Süper. 10 numara 5 yıldız. Ölümüne kankayız hepsiyle :honk: karşı cinsle çok iyi kanka olurum laf aramızda :dyg:

iyidir ama artizliğe gelemem. .

İşte o yüzden oturur divanın magazin haberlerine azımızı ayıra ayıra bakarız :kiki:

Nan bi de neye uyuz oluyorum biliyor musun ? Gittiğim her forumda tartıştım, bi kızla erkek sadece arkadaş olabilir mi aşka dönüşür mü dönüşmez mi diye. Dönüşmüyor işte arkadaşım dönüşmüyor yalan mı söylüyoruz burada :honk: ölümüne qanqayız işte napak ölek mi :honk:

Cok berbat anlasamiyorum

ilişkiyi yöneten, baskın, dediğini yaptıran..

Herşeyi çok umursayan, kıskanç, partnerinin üzerine düşen .

oğlum sonra sevgimiz ağır geliyo bunlara

Kıskançlığın dibine vuracak güce sahibim, sanırım tüm sorunlar burada ortaya çıkıyor.
Hı hımm, denilen her şeyi yaparım, inadım tuttuğu zamanlar dışında.
Gözlerine de bakamam karşımdaki insanın..
Çekingenimdir ben çoğunlukla.

Genelde çekilmez taraf benimdir,yukarıdaki özelliklerin hepsi mevcut ben de umursamazlık,kıskançlık vs vs. :D

Karsı cinsteki kankalarımla pek iyi anlasırız,ölümüne:p

Geri