Karşı cinsin realde sevgilisi olmasina rağmen sanalda seninle samimi olmak istemesi

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Kızın (realde) sevgilisi var sanal da karşı cinse özledim
tanışalım, hoş cocukmus vsvs tarzi cumleler kurması.
Erkeğin( realde ) sewgilisi var karşı cinse sanalda özledim canım cicim tanışalım demesi

he bide bunun şey versiyonu var ciddiye alma o yazdiklarimi yawwwwww şakaydi şaka. sad :/

Bu foruma uygun bir konu değil lan bu, forumda sevgilisi olan görmedim henüz. Birkaç evli arkadaş var sadece, yıllardır flörtü olmayanlar toplanmış buraya.
30 yaş üstü forumu burası :)

Görmezsin tabi sanal keke.
belkide var bize yok çekiyor
yada var olduğunu bir şekilde öğreniyosun.
ama sana hala samimi konuşuyor filan yazık

eldekinden memnun değildir, arayıştadır.

Abi gözünüzü seveyim sizi bu kadar üzen kadın kim.
Yeminle şurada erkekle flört et daha gerçekçi en azından bahtina ne çıkacak biliyorsun.
Üzülmeyin nolur , ben ağlarım

Dibine kadar yaşadım ve yasattim bunları ben :d hatta burdan da bayağı bir kişi bilir :emoji_sunglasses::emoji_smiley:

E iyi de hem bilip hem flört ederken sesiniz cıkmıo .P

şey gibi biraz yemeksepeti'nden bi şey sipariş ediyorsun geliyor ama sen yanında olan yemeğe değil de hala o sitedeki yemeklere bakıp iç geçiriyorsun.
her şeyi yemekle özetlemem harika.

sponsorlu post, #işbirliği

Yaşayanlar memnunsa,bilincindeler ise bize laf düşmez.kfjjks

Nooldu la Samuel, kimse ilgilenmiyor mu yoksa seninle :)

Real Madrid
Bkz: reel
yaw Real de gerçek değilmi? şu tdkcılar kadar boş insan yoktur herelde mesela ben bir insan yazıcagıma 1'insan yazarım hoşuma gider kardeşim sizene gelmiş birde şey gibi yazanlar yokmu eeee daha türkçe konusamıyor de da ayıramıyor bi bitmediniz be şaka yapıorum reis ya takılıom alınma sakın özelimi açamam kbakma ayrıca kendimle alakalı bir durum yok sadece bir konu açtım ve düşüncelerinizi bilmek istedim okadar - seLam ve dua i'Le.

Benim real' de değil ama a101' de sevkilim var
Hahhahananjaqjwwwjwksgwfwyjw

Canım burasııııı sanal sanalllllllll çok şeyetmeeee...ay bu çocuğun laf sokma çabaları şişirdi artıkkkkkk..

Geri