Karşı cinsin profiline yanlışlıkla tıklayınca fonda Düğün marşı çalması

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
Ay diyorsun tıkladım bari bi selam vereyim işte işler o an karışıyor bu resmen tuzak oyuna gelmeyin ltf​

Profile bakınca ne oluyor ki? Bakınca ya da bakılınca bunda bir anlam aramak cidden tuhaf.

Ben insanlarin profiline girerim, neler yazmis diye anlamak icin. Sonra birileri mesaj atip, neden profilimdesin diye sorunca face palm yapiyorum :(
Bu kadar abartmayin sunu lutfen ya, sanki eve sizi istemeye geldim :D

Ben girmişsem kesinlikle yanlişlikla girmişimdir
mobil kullanırken konuya basayım derken kişiye basıyorum yanlişlikla..

ben kadinlarin profiline girmeye utaniyorum, bazen yanlişlikla girdigim oluyor "özür dilerim, kusura bakmayin" mesaji atiyorum hemen ardindan.
Sadece Süreyya 'nin profiline kasti olarak giriyorum, o da aramizda ki yaş farkindan dolayi.

Müthiş espiri moruk.

Profile bakmaktan bir anlam çıkarılacağını hiç düşünmemiştim. Bazı üyelere yazdıkları son mesajları okumak için bakıyorum ya da yeni üyeler dikkatimi çekince yine bakıyorum. Baktıklarım saçma anlamlar çıkartmamıştır umarım çünkü bakmaya devam edeceğim.:Ak027r:

Hemcinsin profiline yanlışlıkla tıklayınca ne çalıyor?

hmm herkesin profilinde de varsın... geziyorsun snrm.. .s.s

Ben girmişsem kesinlikle yanlişlikla girmişimdir
mobil kullanırken konuya basayım derken kişiye basıyorum yanlişlikla..

Bir ara bana bas lütfen Cigdem hanımcığım. En kısa sürede profilimde seni görmek istiyorum, tarihi güncelle lütfen. Çok güzel tıkla bana, ama yanlışlıkla olmasın.
Akşam seni ziyarete geleceğim ve sürprizim var.

O saatte o profilde ne işiniz vardı? Orada dolaşıyorsa aranıyor muydu?

Bir ara bana bas lütfen Cigdem hanımcığım. En kısa sürede profilimde seni görmek istiyorum, tarihi güncelle lütfen. Çok güzel tıkla bana, ama yanlışlıkla olmasın.
Akşam seni ziyarete geleceğim ve sürprizim var.

ooww beklerim Run ama dişardayım mobil giremiyorum sunucuya akşam girerim

Ihlamurlar altında çalsın. Yok yok ney müziği.:sirit:

Geri