Karşı cinsin ilk neresine bakarsınız?

Konu sahibi son olarak 976 gün önce görüldü
Bende gözlerine ve gülüşüne bakarım hani böyle gülünce gözlerinin içi gülenler oluyor ya kesinlikle etkileyici ve samimi geliyor. Sonracımaa kollar ve damar ikilisi de favorimdir söyleyeyim yeri gelmişken :D

dişler,kulakları,burnu,gözler,kaşlar,eller,parmaklar,parmaklarinboyutu benim için önemli hususlar
ama, en çokta bi kızda şeye düşüyom ben böyle Muhabbet ederken karşılıklı gözlerini kaçırarak konuşması sonra o cümleleri guzel tonlaması filan gülerken gözlerinin içinin gülmesi karşı koyamıyorum mesela geçen kapıda karşılaştık bi muhabbet ettik boyle yüzüne bakip konusamazsin okadar tatlıki bi ara dumura uğradım o konusuyo ben gozlerinin icine bakiyorum filan tutuldum resmen lan dhshshhshs hipnoz olmuştum oyş

biride demiyor ki gözümü gotunden alamıyorum.
hep bir romantizm çabası

Ellerine kollarına falan

Ses, jest,mimik.
Küçük mikro ifadeler bile beni fazlasıyla etkileyebiliyor. (olumlu ya da olumsuz)
Mesela son zamanlarda Lerna Kapriyelyan adında bir emlakçı tanıdım bir işten dolayı. İnternet sayfası da varmış, buldum.
Emlağa ilgim sıfır bilgim sıfır fakat sırf o kadının sesini duymak, mimik ve jestlerini izlemek için ara ara videolarını açıp izliyorum, bazen dakikalarca. Çok hoşuma giden bir ahengi var. Kendisi Ermeni olduğu halde eğitimli bir Türk'ten çok daha iyi bir dil ve anlatıma, dilin jestler ile harmanlanmasına hakim.
Hani bilmesen ''7 göbekten İstanbullu beyaz Türk herhalde'' dersin .
Genelde adalarda yaşıyor. Yaşça epey büyük olsa da daha yakından tanımayı,iletişimimi sürdürmeyi isterdim.

saçlarına bakıyorum galiba
varsa tabi. : )

• Hehe
Tepkiler: Aze
İlk beline bakmamışımdır ama beline dikkat ettiğimde “şu belin inceliğine bak” demiştim :emo:

Baş kısmına bakarım. Yüzü, saçları, gözleri, gülüşü, konuşurkenki hali…

Geri