Karşı Cinsin hissettiklerini Anlayamamak

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bir hareket, belki bir şarkı bir eda bir kalbe temas bir Naz bir niyaz..

Anlamıyor anlamaz peki nedir bu anlaşılmazlık nedir bu duvar olma hali çözebilenlere selam olsun. Sjsjsj

Aynı pencerede olmak yetmez, aynı iyi niyetle yargısız bakmak gerekir ki zihinsel putlardan uzaklaşılıp empati ile kavranabilsin.
Çoğunlukla anlamaya değil, görmek istenilene odaklanılıyorsa benmerkezli bakış açısı ile yüzeysellik oluşur.
Yüzeysellik ise gel-geç avuntuları bulmaya yöneliktir.

• Beğen
Tepkiler: ne
Aynı pencerede olmak yetmez, aynı iyi niyetle yargısız bakmak gerekir ki zihinsel putlardan uzaklaşılıp empati ile bakılabilsin.
Çoğunlukla anlamaya değil, görmek istenilene odaklanılıyorsa benmerkezli bakış açısı ile yüzeysellik oluşur.
Yüzeysellik ise gel-geç avuntuları bulmaya yöneliktir.
Kalpten kalbe bir yol vardır gözükmez demiş ya Neşet Ertaş acaba o yolu mu bulamamak mesela Sevgili Asrevya

Kadın milleti anlayamaz abi ağladığı zaman ilk aklına gelen makyajı

Kalpten kalbe bir yol vardır gözükmez demiş ya Neşet Ertaş acaba o yolu mu bulamamak mesela Sevgili Asrevya
Kesinlikle Serçecim.
Her şeyin başı iyi niyet, menfaatsiz.Kalb-i Selim.
İpler kopuyor ya da olmuyorsa bu karşılıklı iyi niyette bir eksiklik vardır.

downsize-200k-v1.jpg

Son düzenleme:
The Ugly Truth filmi siddetle tavsiye ederim.

acı bi durum.
kime böyLe dalıp gitmelerinnnn son bakışıydım ya gözlerininnn

Anlamamak daha iyi, anlayınca sıkılırsınız .

ben anliyorum. anladigim icin anlasamiyorum :emoji_unamused:

• Üzgün
Tepkiler: ne
Karşı tarafın hislerini fark etmeye çalışıp da niyet okumaya hiç gerek yok çünkü size verdiği değeri, davranışları ile desteklemesi gerekiyor yoksa değer veriyorum deyip de aksi davranan sonra da "Hislerimi yansıtamıyorum." diyen insanları çok da dikkate almamak gerekiyor. Davranışlar ile sözler asla çelişmemelidir çünkü aksi durumda güven ortamı oluşmaz. Güven yoksa sevgi, saygı da kalmaz.

Geri