Oyun Karşı Cinse tavsiye ver

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 826 gün önce görüldü
Sütyen takmıyosunuz da sütyen yerine bişey yapıştırıyosunuz ya.
dışardan belli oluyor ve çok kötü görünüyor. Sütyen daha iyi

hemcinslerime;şu yazılanların hepsini yapın. bi de ufacık akıllarıyla bize mi tavsiye mi verecekler oldu..

Kadınlara makyaj yapma doğal ol deyip full makyajlı kadınların peşinden koşmayın bence Sjsjs

Hepimiz insanız terliyoruz. Deodorant kullanmayan kadınlar gerçekten zulüm. Özür dilerim. Dayanılamayacak bir şey gerçekten. Yani ben çok şey kokladım bu yaşıma kadar ama deodorantsız kadın kadar kötü bir şey koklamadım.. ne demek istediğimi bence anlatabildim. Saygılar

Bir tavsiyem yok. Allah gibisiniz.

Sahibi erkek olan bir forumda kendi çapında feminoculuk oynayan kafaya nasıl bir tavsiye verebilirim ki?

Sahibi erkek olan bir forumda kendi çapında feminoculuk oynayan kafaya nasıl bir tavsiye verebilirim ki?
Bu mal bu durumu yeterince açıklamış bence.

bakın böyle böyle olacaklar işte. jfldjljsşf
Bazılarını güneşe fırlatsak aydınlanmazlar.

Pff... Senin ananı bacını bilmem ne yapayım, seni o...nun çocuğu falan yazabilirsiniz. Özünüzde nasıl biriyseniz öyle davranın, ben takılmıyorum bunlara.

Ha bir de kıyıda köşede manitacılık oynadığınız bir çomarınız varsa adam mısın sen, sana etek giydirip buralarda dolaştırırım diye göz dağı vermesi için salabilirsiniz. irc kafa forumlarda sürekli denk geldiğim mevzular zaten.

Kadınlığı aşağılayan söylemlerle feminoculuk kasıyorlar ya, ah şu ibretlik forumcular...

Geri