Karşı Cins'e ondan hoşlandığınızı nasıl belli edersiniz ?

Konu sahibi son olarak 2614 gün önce görüldü

Karşı Cins'e ondan hoşlandığınızı nasıl belli edersiniz ?

• Susar Onun Anlamasını ßeklerim.

Kullanılan: 9 25.0%
  • Gider Acık Acık sölerim

Kullanılan: 3 8.3%
  • Gözlerine Anlamlı Bakarm

Kullanılan: 9 25.0%
  • Üstüne düşerim ilgi manyağı yaparım :p

Kullanılan: 7 19.4%
  • Diger

Kullanılan: 8 22.2%

• Kullanılan toplam oy
    36
hiçbişey yapmamm:D

Gider Acık Acık söylerim,kasmaya gerek yok

susar onun anlamasını baklerim ama anlamıyorsa, gider açık açık söylerim napym

Herkese aynı davranmayan insanların belirtisi çok çabuk anlaşılır zaten. Kaldı ki ; İnsanlar arasında sıkça kullanılan 'Canım' kelimesini kullanmam bile O kişinin benim için ÖZEL olduğunun ifadesidir. Hayatında 'özel' kelime anlamını bilip yaşamına bunu yansıtan insanlar kendini parçalamaya gerek duymazlar . Her bir hareketi garantidir, açıklayıcıdır . Ha yok o kız benim canımdır diğeri bitanem bu ise aşkım özelimdir diyenler zaten belli etsede çelişki içerir .

bu nasıl bir soru ya nasıl bir anket duvara işeyip koku bırakacak halimiz yok :D :D :D :D

Gözlerine bakarım :)

genelde bana fırsat kalmadı ama :D:D Sonya olsa tersler kankam dicek biliyorum:zuha:
bilmiyorum ya öyle karşılıksız bi hissim olsa his etmemeye başlarım karşılığından eminsem ben senden hoşlanıyorum derim uzatmam sanırım bak şimdi GüLSe kafamı karıştırdın:D

genelde bana fırsat kalmadı ama :D:D Sonya olsa tersler kankam dicek biliyorum:zuha:
bilmiyorum ya öyle karşılıksız bi hissim olsa his etmemeye başlarım karşılığından eminsem ben senden hoşlanıyorum derim uzatmam sanırım bak şimdi GüLSe kafamı karıştırdın:D

Gider Acık Acık sölerim...
Sanaldan nasıl anlatacan hoşlandığını :D aÇIK SÖYLE DAHA GÜZEL DİREK RED OLSADA SÖYLE :p

Çabalamam, kemküm etmem direk söylerim.
lmsedef.jpg

Herkese aynı davranmayan insanların belirtisi çok çabuk anlaşılır zaten. Kaldı ki ; İnsanlar arasında sıkça kullanılan 'Canım' kelimesini kullanmam bile O kişinin benim için ÖZEL olduğunun ifadesidir. Hayatında 'özel' kelime anlamını bilip yaşamına bunu yansıtan insanlar kendini parçalamaya gerek duymazlar . Her bir hareketi garantidir, açıklayıcıdır . Ha yok o kız benim canımdır diğeri bitanem bu ise aşkım özelimdir diyenler zaten belli etsede çelişki içerir .

Bu konuda sana katılıyorum. Çünkü gerçekten bazı kelimeler çok özel ve bunu sadece özel kişilere kullanmak gerekiyor.
Eğer her önüne gelene kullanılıyorsa bu cümle o kişi çok büyük bir çelişki ve karmaşa içindedir.
Kendini tamamlamamış ama tamamlama aşamasına girmiş demektir. :cici:

Ben sevdiğimi belli etme konusuna gelirse bir şekilde belli ederim konuşmamla bakışımla ama eğer bunu anlamıyorsa da çok ısrar etmem :hi:

Geri