Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yok, basketbolcularda rastlamadigim futbolculara özel bi' penis sevgisi bu
Basketbolda arkadan pas atma riskini göze alip basaran er kisisi cekicilige de imza atmis oluyor genelde.........
Ata sporum mosicimkadın futbolu da var gerçi o konuda ki fikriniz nedir madam ?
Adam driver reklamından sonra yüzme…….sjdjfkFutbol, boks disinda her sey…
Ilginc bir cekiciligi var di mi jklhffk Aslinda adam yakisikli filan degil ama karizmatik .pAdam driver reklamından sonra yüzme…….sjdjfk
Evet ya. Aşırı sevgiden naza değdirdikleri de oluyor..Ben artık futbol fanatigi erkeklere rastlamak istemiyorum
Fanatik kitlenin sevdikleri futbolcunun testisini övüp sürekli olarak gölgesinde serinlemek, beton dökmek veya heykelini dikmek gibi cüretkar arzuları var.
escinsel bir sevginin dısavurumu gibi. ne bu be böyle, hic seksi degil.

Ata sporum mosicim
Adamı tanıdığım yoktu sen dedikten sonra baktım. İlk görseli çıktı bunu mu diyor yaa dedim sonra reklamı izledim evet çekiciliği var sjdjjIlginc bir cekiciligi var di mi jklhffk Aslinda adam yakisikli filan degil ama karizmatik .p
Gerçek değil tabii. Direğe tam ortasından toslayınca böyle komik bir shop yapmışlarE bu nasıl isiyor?
Oyle mi?Ben gercek sanip kafamda bi sekle, surete soktum halbukiGerçek değil tabii. Direğe tam ortasından toslayınca böyle komik bir shop yapmışlarShopu yapan arkadaş alçının üstüne imza detayını bile düşünmüş, özenli bir çalışma.
O alçıya rağmen kendisine çiş yaptırabildiysen hayal gücün karşısında ceketimi iliklerimOyle mi?Ben gercek sanip kafamda bi sekle, surete soktum halbuki
kendisi en son yedi kat semaya isiyordu.
Reality is disappointing
soğuk baklava güzelmiş diyorlar6 dilim kas yaptığı sürece pek farketmiyor.