Kim
Gümüş Üye
Kasap var mı ya da gören ben hiç denk gelmedim de ;dHangi meslekte kadin yok klara hanimcim?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kasap var mı ya da gören ben hiç denk gelmedim de ;dHangi meslekte kadin yok klara hanimcim?
Var varKasap var mı ya da gören ben hiç denk gelmedim de ;d
Eşi olmak istemez insan ;dVar var
Niden?Eşi olmak istemez insan ;d
Kasap farkında mısın ;dNiden?
Korkma.Kasap farkında mısın ;d
En azından acı çektirmez, usul bilir, yönetim bilir.Korkma.
Cerrahlar daha sogukkanli jsjsjsk
Senin doğramana gerek yok ki, Fenerli olduğunu öğrendiğim gün öldüm zaten ;dKadının erkeği doğrayıp biçebilmesi için kasap lisansına ihtiyacı yok. sklks
Her türlü keseriz sizi sklk
Neden girdiğimiz o alanlar erkeklere ait olsun ki ? Bu benimseyiş nereden geliyor acaba o türler için bunu çok kabul edemiyorum Süreyya hanımcım.Erkeklerin psikolojik anlamda alan savunmasi (hayir spor degil) diye gecen bir gercek var.
Sence bu tepkiler,kadinlarin erkeklerin alanina girdikleri icin olabilir mi?
zel ya hahahahahaSüreyya kesin p....nk olurdu
Neden girdiğimiz o alanlar erkeklere ait olsun ki ? Bu benimseyiş nereden geliyor acaba o türler için bunu çok kabul edemiyorum Süreyya hanımcım.
Twitter üzerinde uzun süredir yoğun paylaşım ve yorum yapılan bir video var tam olarak sorduğun soruya uygun burada cevabı aramak lazım?