Karşı cins arkadaşınızın omuzunuzdan öpmesi normal midir?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Dünya gözüyle angie'nin manitosunu görmeyi bekleyen o kadar kişi var ki.. 2019'da geldim buraya 2024 olacak henüz tık yok.. bir ara biriyle forumdan birlikte kayboldu ama bilemem..
Umarım çok mutlu olur, hayırlı biriyle aşkın kitabını yazar.. ama zor.. şimanski de hiç kitapçı havası yok.. daha çok PC de oyun oynayan ya da konsol oyunlarına meraklı birisine benziyor ahah.

Dünya gözüyle angie'nin manitosunu görmeyi bekleyen o kadar kişi var ki.. 2019'da geldim buraya 2024 olacak henüz tık yok.. bir ara biriyle forumdan birlikte kayboldu ama bilemem..
Umarım çok mutlu olur, hayırlı biriyle aşkın kitabını yazar.. ama zor.. şimanski de hiç kitapçı havası yok.. daha çok PC de oyun oynayan ya da konsol oyunlarına meraklı birisine benziyor ahah.
Ayyy kiminle kayboldum. Tövbeler olsun. Benimki münferit. Arkadaşlar aşık olursam alnıma dövmesini yaptırırım zaten. Öğrenmemeniz imkansız. Ben duygularını saklayabilen biri olamadım hiç… sjksjsj

vıcık vıcık arkadaşlıkları sevmediğim doğrudur.

Ayyy kiminle kayboldum. Tövbeler olsun. Benimki münferit. Arkadaşlar aşık olursam alnıma dövmesini yaptırırım zaten. Öğrenmemeniz imkansız. Ben duygularını saklayabilen biri olamadım hiç… sjksjsj
Ölmeden manitonu görsek iyiydi ya :)

Bu öpücüğü soran magazincilere bunda ne var sizi anneniz babanız omzunuzdan öpmedi mi sevmedi mi gibi şeyler söyledi bir de jdşdkidd
Kardeşiymiş.. beni kardeşim hiç omzumdan öpmedi. Çakarım bi tane

karşı cinsten yakın iki arkadaşım var. bazen dümdüz dururken sevgimizin kabardığı anlarda yanaklardan sıkıştığımız, öpüştüğümüz oluyor. omuzumdan da öpse, garip karşılamam sanıyorum….

Geri