Bu dünyada kitap romantizmi ile kandırılacak tek kadın angie. O yüzden kıymetini bilelimSınır yok sabaha kadar kitap özeti çıkarabilirler shhsjdj .dd
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu dünyada kitap romantizmi ile kandırılacak tek kadın angie. O yüzden kıymetini bilelimSınır yok sabaha kadar kitap özeti çıkarabilirler shhsjdj .dd
Çok fenasın ya… Aşk olsun… Kitap keyfimize limon sıkma aaa sjjsjsSınır yok sabaha kadar kitap özeti çıkarabilirler shhsjdj .dd
Ya çen aşkın kitabını mı yazacaksın shdjjdndnÇok fenasın ya… Aşk olsun… Kitap keyfimize limon sıkma aaa sjjsjs
Aşkın kitabını yazarız bir bakmışsın…
En azından denerim…Ya çen aşkın kitabını mı yazacaksın shdjjdndn
Ayyy kiminle kayboldum. Tövbeler olsun. Benimki münferit. Arkadaşlar aşık olursam alnıma dövmesini yaptırırım zaten. Öğrenmemeniz imkansız. Ben duygularını saklayabilen biri olamadım hiç… sjksjsjDünya gözüyle angie'nin manitosunu görmeyi bekleyen o kadar kişi var ki.. 2019'da geldim buraya 2024 olacak henüz tık yok.. bir ara biriyle forumdan birlikte kayboldu ama bilemem..
Umarım çok mutlu olur, hayırlı biriyle aşkın kitabını yazar.. ama zor.. şimanski de hiç kitapçı havası yok.. daha çok PC de oyun oynayan ya da konsol oyunlarına meraklı birisine benziyor ahah.
Ölmeden manitonu görsek iyiydi yaAyyy kiminle kayboldum. Tövbeler olsun. Benimki münferit. Arkadaşlar aşık olursam alnıma dövmesini yaptırırım zaten. Öğrenmemeniz imkansız. Ben duygularını saklayabilen biri olamadım hiç… sjksjsj
Ohakarşı cinsten yakın iki arkadaşım var. bazen dümdüz dururken sevgimizin kabardığı anlarda yanaklardan sıkıştığımız, öpüştüğümüz oluyor. omuzumdan da öpse, garip karşılamam sanıyorum….
Bence,mercimegi coktan firina vermisler.Sevgiliyiz demiyorlar sıkıntı orada. Sevgilim dese kimse tepki vermez zaten.
niyam niyam niyamın başka versiyonu işteBence,mercimegi coktan firina vermisler.
Karpuz yiyen kedi gibi s3sniyam niyam niyamın başka versiyonu işte