Abaris
Elmas Üye
-
-
-
-
Kars Kalesi
Eskigecit-Koyu-Selim-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Slovakya, Katar, Sakarya Sapanca buraları hadi anladımda Kars'a gelinirmi ya![]()
Kuzenin orda öğretmense geliniyor işte
gayet güzel bir yerdi ben beğendim,ve ben her ili gidip gezip görmeyi seven biriyim :cici:
maşallahın var seninde![]()
Aynen öyle :cici:
seninde benden kalır bir yanın yok :trip:
Kars'ın köylerine kadar görmediğim taşı kalmadı. Beğendiğim bir yer daha çıkmadı. Kars'lılar kusura bakmasın. Şundan 30 yıl önce Türkiye'nin en güzel şehri olan Kars'ı ne hale getirmişler.
30 yıl önce rus mimarisi ile dolu olan Kars şimdi döküntü binalarla dolu.
Gezilecek tarihi yerlerin hepsi köylüler tarafından harap edilmiş. Örnek Ani harabesi. Dibindeki köy ani harabelerinden sökülen taşlarla kurulmuştur. Ani harabelerin her yeri çukur içinde altın arayacaz diye kazmadıkları yer kalmamış.
Her yıl uluslararası düzenlenen dans yarışmaları dans gösterileri artık düzenlenemiyor gericiklikten.
Üç büyük sinema salonu olan Kars'ta şimdi bir tane var oda miladdan kalma filmleri gösterir.
En iyi eti yiyebileceğin memleket olmasına rağmen. Et yemeklerinin en berbat olduğu şehirdir.
Dünyanın en iyi ikinci kayak merkezine sahip olan Sarıkamış Kayak Merkezi (Yağan karın özelliğinden dolayı) orada kalınacak olan otellerin pisliklerinden dolayı beş para etmez hale gelmiştir.
DSİ olarak güzelleştirdiğimiz ne kadar kanal, taşkın yapısı varsa hepsinin içi hayvan pislikleriyle doldurulmuştur.
Kars kıymet bilmeyen bir şehirdir. Bir şehrin zenginleri güzelleştirir. Buranın zenginlerinin yaptığı ilk iş parayı bulur bulmaz şehri terk etmektir.
Kars merkezde fazla sorun olmasada Başta Digor ilçesi sonra kağızman ilçesi PKK yuvasıdır.
Kısa ve öz ne yaşanılacak ne gezilecek bir yer.
Kars'a ilk adım attığımda bir çay bahçesinde çay yudumlarken bir adam kaza ip bağlayıp evcil hayvan olarak dolaştırdığına tanık oldum. Koyunu evcil hayvan gibi yanında gezdiren kişilere tanık oldum. Şehir merkezi dendiğine bakma şehrin her yerinden bir anda inek sürüsü koyun sürüsü çıkabilir. O yüzden şehir denmesi bile yanlış köy diyebiliriz.
ee gezmeyi seviyoruz napalım
bu aydan sonra seni geçerimde ben :p
Bak yaaa hemende geçiyorr,r 25 de polanyaaa ordan yakın ülkelere de gecerim artıkk
çektiğimiz yerlerin resimleriyle konuşuruzzz :asd:
ahaahaha valla 500 den fazla fotoğraf çıkar benden :asd:
konuş konuş bimez
senden 2 hafta sonra da biz çıkıyoruz işte 3-4 ülke gezeriz tatilde uzun :cici:
Oooo sen beni gecersinn o zaman tatilin uzunsa :trip:
yok yok ben vaz geçtim resimlerle konuşmayı :asd:
Heisenberg sen böyle güzel çekebiliyo musun :cici:
fotoğraf makinası aldın o kadar ben anlamam :asd:
artık bir sen atarsın bir ben![]()
Heisenberg sen böyle güzel çekebiliyo musun :cici: