Karnıbahar kilo aldırırmı - Karnıbahar zayıflatırmı - Karnıbahar kilo yaparmı

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diyet Ve Sağlıklı Beslenme
Karnıbahar lifli bir sebzedir. Lifli yapıda olan karnıbahar uzun süre tokluk hissi vererek zayıflamaya yardımcı olur. Ayrıca Karnıbahar oldukça düşük kalorilidir. Fazla enerji de barındırmaz. Bu sebeple bolca tüketilmesi tavsiye edilir. Kalorisi de düşük olduğu için kilo yapmaz. Lifli yapısı uzun süre tokluk hissi vererek açlık hissini bastırır. Böylece kilo da aldırmaz.

rahmetli bi sanatçının şarkısı vardı böyle.

karnıbahar karna zarar vermez efendim diye.

Karnabahar kilo aldırır mı, Karnabahar kilo yapar mı, karnabahar şişmanlatırmı,

Karnabahar vitamin yönünden çok zengin bir besindir. Karnabahar, C vitamini, folik asit, potasyum, demir, mangan mineralleri ve lif içeriği yüksek bir besindir. Bu yüzden uzun süre tokluk hissi verir. Haşlanmış olarak tüketilmesi tavsiye edilir. Karnabahar kilo aldırmaz, fakat yemekte ya da kızartma şeklinde tüketilirken zeytin yağı kullanılmalıdır aksi halde kilo yapabilir. 1 porsiyon karnabahar 12 kaloridir.

ben bunu kanrıbahar diye bilirdim la karnabaharmıymış :T:

sarımsaklı yoğurduylan bide pul biberli yağıylan ne gider be :honk: ekmağınan yiycen bide öf

karnıbahara bayılırım mis. kilo aldırır mı: evet

Kızartıp,şöyle bi de üstüne miss gibi yoğurt. Canım çekti :T:

Oncelikle onun adi karnibahar degil karnabahar efenim. Ve cok guzel koftesi yapilir tavsiye ederim.

Bayılırım neredeyse en sevdiğim yemeklerin başında gelir bozulmadan itinayla tüketilir :tatlı:

en sevdiğim yiyecek fazla yağlı olmadigi surece aldirmaz bence

Kızartıp yoğurtlayınca çok güzel oluyor kokusu da gidiyor

Karnabahar diye yazılmıyor mu?

ira Karnıbahar başka bir şey, ilk mesajda da belirtmiştim canımın çektiğini. Bu forumdaki hiçbir başlık düzeltilemez, ilk kuraldır.

*

Karnıbahar ile devam edelim; turşusunu gömen var mı? Müthiş oluyor tavsiye ediyorum. :hi:​

Geri