ÜSözlük Karma

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Başkalarını bilmiyorum ama kendisi ile dalga gecebilip, iyi eğlenen biri diye düşündüklerimden:)
Kimse ilgilendirmiyor onu, hatta sadece ilginç bulduğu yorumları okuyup, yorumluyor:)

En en en eğlenceli üyelerden biri. Trollerken bile kırıcı değil.
Minnoş :aze:

Svdiğim üyelerden birisi :) Karma yemek yiyelim ?

Keske her uyemiz senin gibi olsa be Karma.

Kendi halinde sinirlarini bilerek eglenmeyi seven bir arkadasimiz, hayatta hersey gonlunce olsun azizim.

Failatün failatün failün aruz veznini kendine düstur edinmiş yüce kişilik. Yazdığı yorumlarda kâh ağlarsınız, kâh gülmekten kırılırsınız (içime trt spikeri kaçtı yine). Ailecek seviyoruz. İşbu yazı babamın zoruyla yazılmıştır.

Tertibim olur.
Herkese kaynaşmayı aşılamaya calışan.. şevişmenin tüm olumsuzlukları yok edeceğini ifade eden.. "kavga edersek biteriz, sevişirsek hopp yandan" oluruz diyen ve forumda yazdıklarını es gecmemeniz gereken kişidir....

zihnimde kurumsal bir müessese olarak yer ettiğini, sözlük konusunu görünce idrak edebildim.
bugüne dek bir adı olabileceği dahi aklıma gelmemiş yahut merak etmemişim.
çağrışım yaptığı tek husus dharma girişimi ve ona bağlı diğer istasyonlar.
"hydra" telaffuzu kulağa hoş gelsede "the flame" istasyonuna benzetiyorum.

umarım john locke ile hiç karşılaşmadan sakin yaşamına devam edebilir.

çiçekli başörtüler
daracık pantolonlar
karma sever çamlıca tepelerini
alır yavruyu koynuna
kuvvet beline beline
belissima

Yorumları aşağı yukarı aynı tarzda ve sanırım forum onun için sadece eğlence, ciddi yorum yapmayı tercih etmiyor.

Forumlarda cool nasıl olunur derseniz Karma gibi olur bence. Kimseye karışmıyor, kendi dünyasında yaşıyor. :)

bir bilgisayar programcısı tarafından aşırı hisli ancak sevisgen bir Komodo ejderi olarak kodlanmış şahsına munhasir kişilik.
severek okuruz.

oldlar bilir, bir ara forumsal zamanında, küfürlü nicklerle gelen bir tip vardı. içeriden biriydi, tahminimiz de vardı ama tabi ki elimizde net bir şey olmadığından, kesin ve emin olarak dillendiremedik. bir gün bu şeref yoksunu, benim nickimi kullanarak bir sürü ağza alınmayacak küfürle geldi. hatta öyle ki, murat baş edemeyince üyelik alımını kapattı. genelde umursamaz tavrının hastası olduğumuz djksj ya da şöyle diyelim ortalık darmaduman olsa bile, kahvesini yudumlayacak karma kişisi, benim gördüğüm ilk kez, forumla ilgili bir olaya müdahil olarak, şahısla alakalı birkaç güzide kelime sıralamıştı jfkd arada bir günlüğüme, sözlüğüme "lari'yi üzmeyin" yazar. uzaktan uzağa umursuyo galiba beni jkfd

day and knight filminde, anne babasının kendisini öldü sandığı gizli ajan tom cruise, elini ailesinin üzerinden çekmiyordu ya gizliden gizliye koruyordu, onları tatil bileti kazandınız ayağıyla tatile gönderiyordu filan. YOKSA SEN GİZLİ AJAN TOM CRUİSE MUSUN, HADİ SÖYLE BAKALIM

Okumadan gecmem, fanıyım : ))
Yormuyor bikere iki üç kelimeyle anlatiyor derdini, sizin destan gibi cumlelerinizle ugrasamam .p
Buralarin da en havali üyesidir muhtemelen.

Bir Mastor’un kafası bir de Karma’nın kafasına erişmek isterdim. Muazzamlar ya djjfjfj

Siz kaybolmayın pilis. Var iki sevişin nankör olsun ama kaybolmayın.

karma çok komik yaa....
gülüyorum :D
biraz da gizemli....kim bu karma xjsnsn

İlk kez forumda bir sözlüğün baştan sona aynı fikir ve düşüncede birleştiği bir konu gördüm bir insan bunca zaman içinde hiç bu bir değişim göstermez ..muazzam cidden d

Geri