ÜSözlük Karma

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
sizce bu üye bir sözlük konusunu hak etmiyor mu fhsdh Karma

yaf ben çok samimi söylüyorum bu forumda en çok güldüğüm insanlardan biri bu üyedir. Hiç tanımıyorum, kimsenin de tanıdığını düşünmüyorum :D

adamın kafa raad ya jdakj
forumla hiçbir ilişiği yok," bunnar nabıyo ki" der gibi bakmıyor mu bence öyle bakıyor ksd

KARMA FOREVER dskj

Şimdi sözü Karma'ya bırakıyoruz

kızlar beni değiştiremezsiniz

haberiniz olsun kızlar lfsl

Şaka bir yana, forumun güzel renklerinden. Var olsun.

Ahh Karma , mesajlarını her okuduğumda diyorum kim bu ' tarz 'insan evladı .
Larien'in dediği gibi var ol , buralarda ol .
Karmançormanediyorsunkafalarıeminol (:

Kızlar diye girizgahların tam puanlık :P

Bazen gunaydini ''guzel olana'' yolluyor ya ayib ediyor, yoksa bi yanlisini gormedim :aeg:
Forumdaki kuullugun karsiligi odur bence.

Forumda olup forumu ve forumdakileri umusamayan tek üye.

Karma.
Bu gerekli bir konuydu.
Adam mermer taşı gibi.
Pırıldıyor km lerce uzaklardan.Konu mu değil mi,hiç.
Buda umrunda değildir muhtemelen.Etliye,sütlüye karismsmiyor.Dolar cikmis,kiyamet kopmus umrunda degil.Çok yaşar.Sinirlerini aldirmiş.Nötr olamadiği tek konu,sevişmek ve güzel kizlar.
Epikür'in izindesin.Iftahar ederdi seninle.Bencede hep burada ol.
O eşsiz Johnny Depp avatarlarinla,sağ ol,var ol.

Forumun Saldıray Abisi. Cümle hırsızı, kelime sihirbazı. Ya da tam tersi. Orijinal, çok orj., en orj. Savaş çıkan, kıyamet kopan konulara “ulan acaba bi meme düşer mi?” Umuduyla giren bi ufak ekmeğinin peşinde abimiz.

Bunların hepsinin latife olduğunu biliyoruz tabii. Ben seviyorum kendilerini

Umursamaz tavrımın hastası olunuz cümlesinin vücut bulmuş hali.
Ben bu adama gülüyorum galiba evet. Ajsnsj

images

Kimseyi degil kendini umursamayan biri bence
yani herkesten ya da hayattan cok kendine yabanci :)
onda biraz "Meursault" var
ben merkezli, oznel uslubu ile "sacma"layan
sacmayi isaret eden
hepimizi otekilestirip kendi bireyselligini yucelten
oylece hayati uzaktan izlerken
bir cift memenin ritmi ile hipnoz olan
ve ben bu varoluşçu mütebessim maskenin altindaki
insani hic merak etmiyorum
bana yasattigi kurguyu seviyorum cunku

bi cumartesi günü bi kafede tek başıma oturmuş, sevdiğim birinden gelen ses kaydını gözlerim dolu dolu dinlerken tıkladığım şu konunun şu sayfasında gördüğüm karma mesajı ile modumun hemen zıplaması... ne diyim iyi ki varsın jfjfjf

karma, Kadınlara düşkün ve bir o kadar da kadınlara taviz vermeyen tiplemesiyle, forum da yorumlarını keyifle okuduğum eğlenceli bir karakter. Bence bu forum için büyük bir lütuftur kendileri.

insanın kendisini oturduğu yerden
karizmatik misin sen
espritüel misin sen
diyerek sevesi geliyor

bu kızlardan korkulur

Memelerin efendisi kendisi, yere bakan yürek yakan adamdır. Havada uçan karada kaçan ayırt etmeyen merhametli kişidir. Sevgi ile selam ederim sevgili Karma bey :)

Kelime hirsizi ve cumle sihirbazi oldugu halde 1 konuya yazdigi kelime sayisi 10 u gecmeyen uye.
Oyle ki sanki imzayi biri "dur abi sana bi imza bulalim, heh birde kalender avatar bulalim" digip yazdiktan sonra "buyur abi, abi bisi yapmana gerek yok gir 2 - 3 kelime yaz sonra yaslan elbet farkediliceksin" demis. Yani profili kendi kendiliginden bile olusma ihtimali tasiyor. Profil o derece o kadar ona ait degil ki dunyada hic kimse bu kadar hic bir seye ait olamaz

Kendisinden hic haz etmem ama davasinin pesine sonuna kadar gitmesini taktir ediyorum. Biliyorum bir gun 1`i dusucek. Bu sabahlarin, bu sessizligin, bu hissizligin bir anlami bir mukafati olmali.
Bir yerlerde mutlaka "iste aradigim erkek" diyen bir kadin muhakkak olmali!!!!!

Son düzenleme:
bir şey yazar zıplarlar
bir şey yazar hoplarlar
kısaca
zıp zıp zıplatır
hop hop hoplatır
karma canım
yazıldığı gibi okunur
akılda kalır

Yorumları ciddi ciddi mi yazıyor yoksa trolluyor mu belli değil ama etliye sütlüye pek karışmaması en güzeli. Geliyor birkaç bir şey yazıyor (pek kimse anlamıyor yazıları) sonra çıkıp gidiyor. Mis.

Geri