Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İyi olmuş .d
Kaşları değiştirmisiin baya .:d
Daha önce bir sürü şey yaptım (yağlı boya olsun marker olsun) ama hiç karakaleme bulaşmamıştım yakın zamanda bulaşacağım. :p
Takipteyim. ^^
Değişik bir yaklasım :dİlkini çizen sen olmuş olsaydın sana evlenme teklif edecektim.![]()
Uzun zaman oldu bir şeyler çizmeyeli, heves ettirdiniz bana da. :p
Güzel olmuş, uzun süre el sürmeyince çizgisi köreliyor insanın, sonrakileri de bekliyorum merakla.
O gölgeli kısımları ellerimle dağıtım. Sonra bi baktım resime hiç benzemiyor, bastım tükenmezi teşekkür ederim.Naçizane fikrimdir ki, o çizgileri o kadar keskin ve dümdüz değil de parmağınızla yumuşatıp hafif dağıtarak yapın, çok daha hoş duracaktır. Elinize sağlık.
Niye hevesimi kırıyon ya :dresmen üstteki resmin üstüne kağıdı koyup çizgileri belirleyip öyle devam etmiş :T:
eline sağlık :p
Karbon kağıdı kullanmadığını varsayarak ; çizgini yumuşat, köşeleri yuvarlayarak dön ve kalemi oynatırken düz uzun çizimler yerine kısa çizgiler çekerek kullan .. Kalemi çok bastırma ve şimdilik tarama ile uğraşma .. Önce bol bol eskiz çizmelisin .. Bence önün açık ..
Çok çok iyi kıskandım.
Özel ders veriyor musunuz acaba![]()
beni de çiz