Karma karakalem

Konu sahibi son olarak 1422 gün önce görüldü
Uzun bir ardan sonra tekrar heves ettim.
Yaptıkça payalaşıcam.

Modelim.

Bu da benim çizdiğim.

İyi olmuş .d
Kaşları değiştirmisiin baya .:d

Daha önce bir sürü şey yaptım (yağlı boya olsun marker olsun) ama hiç karakaleme bulaşmamıştım yakın zamanda bulaşacağım. :p
Takipteyim. ^^

İyi olmuş .d
Kaşları değiştirmisiin baya .:d

Kalın kaş modasına uysun dedim :p
Ya çok sil çiz yapmak istemedim, kötü duruyor öyle oluncada
Daha önce bir sürü şey yaptım (yağlı boya olsun marker olsun) ama hiç karakaleme bulaşmamıştım yakın zamanda bulaşacağım. :p
Takipteyim. ^^

Benim çok amatörce ya.
Hem de hemen bulaşmalısın.:)

İlkini çizen sen olmuş olsaydın sana evlenme teklif edecektim. :)

Uzun zaman oldu bir şeyler çizmeyeli, heves ettirdiniz bana da. :p
Güzel olmuş, uzun süre el sürmeyince çizgisi köreliyor insanın, sonrakileri de bekliyorum merakla.

Amatör biri için oldukça güzel, başarılı bir çalışma olmuş..
Başka çalışmalarınızıda görmek isterim..
Devamının gelmesi dileğimle. .

İlkini çizen sen olmuş olsaydın sana evlenme teklif edecektim. :)
Değişik bir yaklasım :d

Uzun zaman oldu bir şeyler çizmeyeli, heves ettirdiniz bana da. :p
Güzel olmuş, uzun süre el sürmeyince çizgisi köreliyor insanın, sonrakileri de bekliyorum merakla.

Aynen öyle, bir de çok karanlik bir model seçmişim yeni dikkat ediyorum.
Artık olduğu kadar.

Naçizane fikrimdir ki, o çizgileri o kadar keskin ve dümdüz değil de parmağınızla yumuşatıp hafif dağıtarak yapın, çok daha hoş duracaktır. Elinize sağlık.

resmen üstteki resmin üstüne kağıdı koyup çizgileri belirleyip öyle devam etmiş :T:

eline sağlık :p

Naçizane fikrimdir ki, o çizgileri o kadar keskin ve dümdüz değil de parmağınızla yumuşatıp hafif dağıtarak yapın, çok daha hoş duracaktır. Elinize sağlık.
O gölgeli kısımları ellerimle dağıtım. Sonra bi baktım resime hiç benzemiyor, bastım tükenmezi teşekkür ederim. :)
resmen üstteki resmin üstüne kağıdı koyup çizgileri belirleyip öyle devam etmiş :T:

eline sağlık :p
Niye hevesimi kırıyon ya :d

Karbon kağıdı kullanmadığını varsayarak ; çizgini yumuşat, köşeleri yuvarlayarak dön ve kalemi oynatırken düz uzun çizimler yerine kısa çizgiler çekerek kullan .. Kalemi çok bastırma ve şimdilik tarama ile uğraşma .. Önce bol bol eskiz çizmelisin .. Bence önün açık ..

Bak bu benim eski çizimlerimden .. Kalemi bastırmadan da net olabilmeyi fark edebilirsin burada ..

Karbon kağıdı kullanmadığını varsayarak ; çizgini yumuşat, köşeleri yuvarlayarak dön ve kalemi oynatırken düz uzun çizimler yerine kısa çizgiler çekerek kullan .. Kalemi çok bastırma ve şimdilik tarama ile uğraşma .. Önce bol bol eskiz çizmelisin .. Bence önün açık ..

Karbon kağıdım yok.
Bir top A4 kağıdım var.
Eğitim yok.
Sıkıntıdan oyalandım işte.
Dikkate alıcam bir daha ki denememde, teşekkürler.

Çok çok iyi kıskandım.
Özel ders veriyor musunuz acaba :)

Yok canım ama googleden arama yaptığında bir çok çizim dersi veren yer bulabilirsin .. Youtube de bulursun .. Onları izlemen faydana olacaktır ..

Cok imreniyorum el becerisi olan kisilere Noura hnm.
Benim de cizilmis resmim var cok guzel duruyor.
Cerceve yapıp duvara astim efendim.

Senin kalemin olmamış bence :d hemen lyra 9B verelim :d

Geri