Karizmatik Erkek Deyince Akla Gelen 10 Özellik

• Kullanıcı Özlem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Erkekler Kulübü Arşiv
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1- Kellik

ab4d4c54-6faf-4278-aa33-f595148d1bf1.jpg
Kel erkekler insanın gözüne herzaman çekici gelmiştir. Pitbull olsun, Sins olsun bunlara saç eksen karizma diye bişey kalmaz. O yüzden kelllikte önemli bir etkendir. Ama bana göre en çok yakışan kişi Jason Statham'dır.​
2- Güç sahibi erkek

4b76a971-d29e-4e14-aaf4-b0a1f9ffdab9.jpg
Güç deyince akla sadece beden gücü gelmesin. Burada güçten kastım çoğu kişinin elde edemeyeceği güce sahip olmaktır. Bu daha çok parayla makamla alakalı bir şeydir.​
3- Az konuşan, ağır başlı erkek

42e94118-2432-4622-abac-4341e8cb856e.jpg
Hiçbir kadın geveze erkekten hoşlanmaz. Bu sadece karizma olayında değil normal erkek bile bence çok konuşmamalı. Çok konuşmak bir erkeğe hiç yakıştırmadığım özelliklerden biridir. Bu yüzden eğer karizmatik görünmek istiyorum diyorsan öyle patavatsız ve geveze olmayacaksın.​
Az ama öz konuşacaksın. Ağır başlı dediysek öyle bacım macım diye hitap eden sokak kabadayılarından bahsetmiyorum. Oturmasını kalmasını bilen, yerine göre hareket eden, yerine göre konuşan kişilerden bahsediyorum. Sakın karıştırmayın. Öyle tiplerden hiçbir kadın haz etmez.​
4- Saçların aralarına serpiştirilmiş aklar

ca22f119-c60d-414f-b3e0-404798862c6b.jpg

Erkekte beyaz saç “Olgunum. Oturaklıyım. Güvenilirim” mesajını bas bas bağırır, zenginliğe, güce ve statüye dikkat çeker. Bu yüzden bazı kadınlara beyaz saç çekici gelmektedir.​
5- Kendine bakmasını bilen erkek

be6c8343-caef-4843-bc0e-4f3b177ee840.jpg
Erkeği en çekici kılan özelliklerden biri de kuşkusuz giyim kuşamdır. Bu nedenle giyimine kuşamında dikkat edecek. Kendisine yakışmayan şeylerden uzak duracak. Kol saati gibi aksesuarlar burada çok önemlidir. Ve bakımlı güzel dişlere sahip olacak. Bunlar görsel açıdan erkeği karizmatik yapan en özelliklerden biridir.​
6- Sakal ve bıyık

abe3794a-f676-436b-8bde-d8031f1c4b6a.jpg
Bu her erkek için geçerli değildir tabi. Sakalsız olupta çok karizmatik olan erkekler de var. Ama bana göre sakallı ve bıyıklı erkek herzaman bir adım öndedir diye düşünüyorum. Boşuna dememişler sakal erkeğin makyajıdır diye.​
7- Etkili bakışlara sahip olmak

798d35cc-31d0-473e-8c4c-fd1900d1e151.jpg
Etkili sert bir bakış çok önemlidir. Karizmatik erkek her zaman sert olacak diye bir şey de yok. Yeri geldiğinde de güler. Gülüşü çok az olur ama güzel olur.​
8- Takım elbise

0cef4834-888c-4e74-9c03-76ad719b4924.jpg
Bu soruyu kime sorsan ilk vereceği cevap bu olur herhalde. Takım elbise resmiliği ve ciddiliği temsil ettiğinden karizmadaki en önemli unsurlardan biri olarak görüyorum.​
9- Etkili bir ses tonu

0eff9826-a33e-47b3-8b49-56b079bbb1c1.jpg
Aslında bu bile diğerlerini alır götürür o kadar önemli bir özelliktir. En karizmatik adamın helyum gazı çekip konuştuğunu hayal etsenize, ne komik olurdu değil mi? Doğru yerde yapılan vurgular, gerekli yerlerde sese eklenen tonlamalar çok işe yarar. Doğru bir cümle kurmak için öncelikle edebi bir anlatım oluşturmak, eklerin ve tonlamaların doğru yerlerde bulunmasını sağlamak ve pek tabi noktalama işaretlerini çok dikkat etmek gerekir.​
10- Gözlük ve dövme

bb775ded-5547-4d0d-8555-dea27acb0b3d.jpg

Gözlük o kişinin kültürlü ve zeki olduğunu gösterir. Bu tabiki de herkes için olan birt şey değil. Nadir insana yakışır ve yakıştımı da tam yakışır.​

Güç lü olan erkek ki kas anlamında söylemiyorum siz anladınız benim dikkatimi çekmeye yeterdir.

android olsun tastan olsun

Güçlü> takım elbiseli>ses tonu> sakin tavirli > sakal+bıyık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri