Karizmatik 3 erkek burcu! Kızlar en çok onlara aşık oluyor

Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü

Karizmatik erkek burçlarının özelliklerini sizler için derledik. İşte yakışıklılık ve sempatiklik denilince akla ilk gelen 3 erkek burcunun özellikleri...​

Karizmatik 3 erkek burcu! Kızlar en çok onlara aşık oluyor

Karizmatik erkek burçları merak ediliyor. Bazı burçlar kelimeleriyle bazıları fiziksel görünüşleriyle dikkat çeker. Fakat bazıları var ki tüm özellikleriyle meşhurdur. Kızlar tarafından en çok beğenilen erkek burçlarının özelliklerini yazdık. İşte en karizmatik 3 erkek burcu...

EN KARİZMATİK 3 BURÇ

Akrep

Gizemiyle meşhur Akrep burcu erkeklerinde şeytan tüyü vardır. Herkesin kalbine girmenin bir yolunu mutlaka bulurlar ve zamanla kendilerine alıştırırlar. Arkadaşken bir bakmışsınız Akrebin dünyasına kapılmış gidiyorsunuz. Türkiye'de kızlar tarafından çok beğenilen Kıvanç Tatlıtuğ'un burcu da Akrep olarak biliniyor.

Oğlak

Genelde ince ve uzun yapılı olan Oğlak burçlarının albenisi yüksektir. Sakin görünüp kaleyi içten fethederler. İnsanlar onlara güvenir. Burak Özçivit de Oğlak burcudur.

Koç burcu

Onlar astrolojinin en çapkın erkekleridir. Sempatik olmalarıyla ve cool duruşlarıyla tanınırlar. Spor yaptıklarından vücutları yapılıdır. Yüz hatları belirgindir hem fiziksel yapılarıyla hem de kişisel özellikleriyle kızların aklında kalan burçlardandır.

Kaynak

Fck!
Neyse... Yukselen ile amortiyi tutturduk!

Akrep evet olabilir.
Aslan daha karizma.
Oglak kasinti.
Koc da cok konusuyor ya..cocuk gibi ben ben ben.ddd

@Raijin koç idi sanki ksksk
o yüzden benim kankam.sdkh akrep ve koç zaten abimler. uzak durmayayım da ne yapayım.dlfjvg oğlak ile de flört etmeye çalıştık... çalıştık diyorum çünkü ne istediği belli olmayan, sürekli pms triplerine giren, bazen çok aşık, bazen buzdolabı... deli eder insanı.dkjf

Kova erkeğinin listede olmaması şaşırtıcı

Koç ve Aslan ✌️

en karizmatik burç
benim burç

Görselin ortasına 15 saniye boyunca gözünüzü kırpmadan bakın ikizler burcu yazısı çıkıyor.

Geri