Kariyerinizi Öldürecek 10 Davranış

🕒 Konu sahibi 11 saat önce aktifti
1 Aşırı vaat ve yetersiz hizmet sunumu
2 Kayıtsızlık
3 Değişim korkusu
4 Ego
5 Büyük resmi görememek
6 Negatif tutum sergilemek
7 Düşük duygusal zeka
8 Yağcılık ve yalakalık
9 Özeleştiriden kaçınmak ve hatada ısrar etmek
10 Plansız hareket

Yükselmenin önündeki en büyük engel, gereksiz rekabet ile zaman harcamaktır. Siz işinizi doğru ve zamanında yaptıktan sonra kimse ile rekabet etmenize de gerek kalmaz.

Her zaman yağcılar terfi ettirilir. İşini hiç yapamasa bile.

işini düzgün ve zamanında yapmak

bi kere part time anlaştığım bi yerde 12 saat mesaiye kalmıyom diye kovulmuştum

Askerde öğrendiğim kuralları uyguladım hep. Üstün ile samimi olma, tartışma, kendi işini yap, gerisine karışma. Ne terfi ettim, ne de kovuldum.

Bir de geç kalarak okuduğum bir tabela vardı Muhasebe'de. "Yaptığın her iyilik kısa sürede görevin olur" Bu nedenle işi bırakmıştım. Başka bir yere geçtim.

Çalıştığınız iş yeri - kurum da önemli ancak sürekli iş değiştirmek de istikrarsızlık olarak algılanacağı için daha iyisini bulmakta zorlanırsınız.

Baskı tişört, çakma spor ayakkabı işine girin. Çok para var. Kariyere falan da ihtiyacınız kalmaz.

Kariyer yapma, yükselme şansı olmayan meslekler dahil değildir.

Örneğin bir şirkette genel müdür, doktor, avukat, öğretmen v.s
Ulan iyi piskoloji bile tabakaya gore isliyor. Gerci girisimci , giderlilaflar , mukemmelpisko gibi kolpa sayfalara inanmiyoruz ama inananlar var.
Tipki en kiskanc burclar konusunda 2 ay sonra degisik burclarin yer almasi gibi.
Donemsel burclar , sezonluk burclar vs

Baskı tişört, çakma spor ayakkabı işine girin. Çok para var. Kariyere falan da ihtiyacınız kalmaz.
İnternet fenomeni de olabilirler, nasılsa hiçbir yetenek gerektirmiyor ve abartmadıkları sürece riski de yok.

Ulan iyi piskoloji bile tabakaya gore isliyor. Gerci girisimci , giderlilaflar , mukemmelpisko gibi kolpa sayfalara inanmiyoruz ama inananlar var.
Tipki en kiskanc burclar konusunda 2 ay sonra degisik burclarin yer almasi gibi.
Donemsel burclar , sezonluk burclar vs
Kariyer sahibi insanlara yönelik tavsiyeler vermiş, kariyeri yoksa kaybedecek bir şeyi de yoktur.

Doktor dogru soyluyor, 15 yildir calistigim sirkette adim adim ilerlemeye calistim, ama bi kiytirik baski yazicisi 15 yilimi cop etti. Ticari zekasi olan kazanir.

Geri