-
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ay inanmıyorum ya cidden mi ?serseri statüsü bile candır![]()
rankımdan anlıcağın üzre düz üye en iyisidir dfgdgfdgAy inanmıyorum ya cidden mi ?![]()
Düz olmak çok iyi değil mi yarankımdan anlıcağın üzre düz üye en iyisidir dfgdgfdg
kendini kasmazsın oynatılmassın
serseri statüsüne geçersek yalnız işler karışır : D
Gerçekten bu işlere her zaman çok önem verdin ve şuan tam da istediğin yerdesin. Demek ki sende böyle mutlu oluyorsun
kesinlikle.cv konusunda ki yazını kastetmiştimDüz olmak çok iyi değil mi yasorumluluk yüklenmeden gir eğlen çık.
Bir yerde imzam serseri idi acaba dedim onumu kastediyor. Sjsjssj neden işler karışır ki ?![]()
İrc de admin alıp kız tavlayanların haddi hesabı yok ha birde admin olmak için sevgili olanların Sjsjsjskesinlikle.cv konusunda ki yazını kastetmiştim
serserilik bunu gerektirir
ortalık karışır düz üyeliğe geri döner misin : Dİrc de admin alıp kız tavlayanların haddi hesabı yok ha birde admin olmak için sevgili olanların Sjsjsjs
bu ara kuralsız biriyim sözlükte alıntılar çekiyorum dfdgdffPeki dümdüz gidiyorum Sjsjssj
bu ara kuralsız biriyim sözlükte alıntılar çekiyorum dfdgdff
bende mi düz gitsem acaba : D
bromu da almıssın : D sağolValla ilk zamanlar böyle değildin şuan ki halini çok sevdim bro net ve dümdüz giden : D
Zaten geçen sana bro diyeceğime wanlertust muydu ya ona dedim bro diye :Xbromu da almıssın : D sağol
farklı ruh hallerinde olduğum zamanlardır ve çok girmememden kaynaklı
Zaten geçen sana bro diyeceğime wanlertust muydu ya ona dedim bro diye :X
Evet az ve öz kullanıcı seni Sjsjs