kariyer yapan kadin

• Kullanıcı Azra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 3309 gün önce görüldü
Kariyer yapicam diye evde kalan kadindir. Cok huysuz oluyorlar öyle olcam diye cok korkuyorum:D

Çocuğa fazlalık olarak bakar.

neyi nasıl yapacağını bilir. kimseye muhtaç değildir. sığınacak bir dalı olsun diye değil, sevdiğiyle evlenir. vesaire...

*Özgüveni yüksek olan kadındır.

*Nitekim hayatı çok erteler..

Herkese ve her şeye rest çekebiliyorlar. Hele ki devlet görevlisi olmuşlarsa.
Örneğin ; Cumhuriyet Savcısı

Sanırım o ben oluyorum ama kimseye ihticam değilde tek bir kişinin yokluğu bende çok etki yapıyor keşke annem gelebilse (soğuk yemek yemekten bıktım :p) kendi ayaklarının üstünde durmasını bilir ve özgüveni yüksektir ;)

"Fanfirilop da yaparım kariyer de." diyen hanımlarla 1er fincan kavhe içmek isterim doğu Rus'u.

958_86329.jpg

Mecbur olmadikca calismayin.

Yaa yorumlara bak :gamer:
Kariyer yapan kadın ne la ayrıca afsfs Okumuştur, işe girmiştir. Çalışmak bir şeye engel değil. Bazı şeyleri erteleyesiniz varsa erteliyorsunuz zaten. İnsanın kendi parasını kazanması, ekstra bir erteleme hissiyatı getirmiyor. Öncelikleri daha önce neyse, yine o ooluyor şahsi fikrim. Bilmiyorum ben kadının üretime katılması taraftarıyım. Bir şekilde çalışma hayatının içinde olmalı. İnsan çalışırken de evlenebilir. Bebek sahibi olabilir. Gezebilir, tozabilir.

daraldim bu toplumsal cinsiyetin dayattigi rollerden
Bak bak bi de hayati erteliyor demis!
Hayattan anladigi da evlenip cocuk yapmaktir kesin...
sizin geleneksel kafanizdaki
geleneksel gorevlerin disina ciktigimiz icin kusura bakmayin
Yikilmasindan korktugunuz o erkek hegemonyasi yikiliyor
korkunun ecele bi faydasi yok
modern toplumlarda evlilik bi tercihtir “evde kalmak” diye bi sey yok!!!
Ayrica istihdamdaki kadin is gucu bir ulkenin gelismislik oranini belirler
Sene olmus 2019 hala “kariyer yapan kadin” diye meliyorsunuz yahu
Ben sizin geri kalmis fabrika ayarlariniza ne diyim...

Evet biraz gerilmis olabilirim pardon.. pardon cok pardon...

hicri takvime göre 2000'ne çok var
oradan saymaya devam etsek
geriye gitmiş gibi olacağız
miladı kaldırsak
baya ilerleyeceğiniz

kısaca mı
yolun başındayız canım

Kariyerin sadece erkekler tarafından yapılacağına inanan geri kalmış bir toplumun oturup kariyer yapan kadının hayatıyla ilgili atıp tutmasını dehşetle izliyoruz. Bunları aşamadığınız için de maalesef çalışmayı hayatı kaçırmak, işinde ilerlemeyi evde kalmak, temizlik ve çocuk dışında sorumluluk almayı da eksiklik olarak görüyorsunuz. Kendine güvenen, özgür düşünen, hayatı sadece bir aşka, sevgiye, bir bebeğe, bir çocuğa, ev işine bağlamayan kadınlara alışmalısınız. Ha hayatını evde geçiren, çocuk yapmaya hevesli, kendine eşine adamış kadınlara karışabilir miyiz? Hayır.
Şunu yapan kadın böyledir de bunu yapan kadın şöyledir demiyoruz, herkes dilediği gibi yaşasın ama kadının toplumdaki yerinin de farkına varsın. Hep birlikte kadın istihdamına destek verelim, çoğaldıkça daha da güzelleşeceğiz çünkü, oleeey.
Neydi o şarkı? Çocuk da yaparım kariyer de... Kime ne?

Geri