Kariyer yapacağım derken evde kalan kız..

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Evin duvarları diploma dolu ama gece sarılacağın bir sevgilin yok..

Erkeklerin hezeyanlarını bastırmak için uydurduğu sözde “aşağılama” cümlesi.

Kuduruyorlar duvarlarında diploma dolu olan, kendi ayakları üstünde dimdik duran, kimseye muhtaç olmadan yaşayan, istediği erkekle manipule edilmeksizin duygusal ve fiziksel bağ kurabilen kadınları gördükçe.

Sonra böyle küçültme çabalarına giriyorlar.

İnsanlar kariyer yaptıkça yalnızlığı seviyor. Bu onların bulamamasından kaynaklı değil, istememesinden kaynaklıdır. İstememekle, arayış içinde olmamayı karıştırıyorlar.

Umarim gectigimiz gunlerde 18'ine bastigi gibi onlyfans hesabi acarak 3 ayda 1 milyondan fazla kazanan Lil tay haberini gormemistir.

sarılacak birini bulur ya
neden bulmasın

Hic sikayetci degilim ya.
Evlilik cok abes ve verimsiz bir ortaklik bana göre..gözlemledigim kadar..insanlar mutsuz..istisnalar kaidei bozmaz.
Kisisel tercih diyelim.
Üstelik özgürlük kisitlamasi gibi de görüyorum.
Niyetlendim, olmadi.
Evren benden daha akilli davranip,beni korumus olabilir.

Hic sikayetci degilim ya.
Evlilik cok abes ve verimsiz bir ortaklik bana göre..gözlemledigim kadar..insanlar mutsuz..istisnalar kaidei bozmaz.
Kisisel tercih diyelim.
Üstelik özgürlük kisitlamasi gibi de görüyorum.
Niyetlendim, olmadi.
Evren benden daha akilli davranip,beni korumus olabilir.
Sanki konu sana açılmış gibi istemeden oldu : ))

Zengin koca bulup evlenene kadar kariyer hikayeleri ;)

Statü olarak kendisine denk veya üstün olan bir erkekle evlenmek istedikleri için böyle oluyor. O erkeklerinde seçenekleri oluyor ve kariyer sahibi yaşı ilerlemiş kadın yerine. Genç ve güzel olanı seçip onunla evleniyorlar. Ötekide erkeklere düşman oluyor sonra )

Olur öyle şeyler.Allah tren kazası vermesin.

Geri