Kariyer mi Anne Olmak mı?

Konu sahibi son olarak 971 gün önce görüldü
Kariyer mi Anne Olmak mı?

anne-olmak-ya-da-olmamak.jpg

Anne olmak tabiki ne işi var bayanin kariyerle otursun evinde annelik yapsin

Ikisi bir arada da yürüyebilir. Anne olmak çalısmaya engel değildir ve böyle kutsal bir duygu hic birsey ile kıyaslanmamalı.

Çocukları çok severim laf yerindeyse şebek olurum. Lakin artık tek düzey hayatı önemsediğimden kariyer diyorum.

Elbette kariyer. İkisini yapmaya çalışan ikisinden de eksik kalır.

Kariyer, hayat arkadaşımın eline bakma bağımlı kalma gibi bir düşüncem yok..

kariyer yaparsan anne olman çok zor olursanda öyle anne olursun bence bir bayana annelik yakişir

Anne olmak tabiki ne işi var bayanin kariyerle otursun evinde annelik yapsin

Bir kadının yapamayacağı şey yoktur. Her şeyin üstesinden gelir. Evleneyim çocuğum olsun derdim. Son 1 senedir sadece kariyer yapmak istiyorum. Ikisini bir de yaparım ama evliliği yürütemem diye şu an istediğim tek şey kendim yaşamak.

Annelik dalında kariyer yapabilir sonuna kadar desteklerim
Gerçi kariyer planlamasını da sonuna kadar desteklerim
bu konuda ne isterse onu yapmakta özgür

karye yapaçağım diye annelik yapması çok zor bence

İkisi bi arada da gider.. ama kariyer için önce ilk adımı atmak gerek. Kariyeriniz anneligin önüne geçemez fakat annelik her şeyin önüne geçebilir. Bu yüzden siralamaya ilk olarak kariyer konulması gerek diye düşünüyorum.
Evvela güzel paralar kazanmak lazım.

Ay nasıl kavga edesim geldi onunla ajsjsjsk

Sığıŕ düşünce :T:

Kendi çocuk yapsın otursun.
Kadını ne olarak görüyorsa artık :T:

Kadın anne olarak görüyorum kariyer kalsın ana olmak önemli baba bakar aileye bayanlar otursunlar evinde ev işlerini yapsınlar kocaları gelince ona hizmet yapsınlar bundan iyi kariyer olmaz

Kadın anne olarak görüyorum kariyer kalsın ana olmak önemli baba bakar aileye bayanlar otursunlar evinde ev işlerini yapsınlar kocaları gelince ona hizmet yapsınlar bundan iyi kariyer olmaz

Pardon da siz kimsiniz ki kadına böyle bir müdahalede bulunuyorsunuz?
Sizin başaramadığınız şeyleri kadın başarıyor.
İşinize geldiği zaman kadını çalıştırıp evde oturan erkeklerden oluyorsunuz.
Kadın nedir sizin gözünüz de?
Evlensin, çocuk baksın, kocaya hizmet etsin, evi temizlesin.
Siz kendinize köle mi alıyorsunuz ?
Bu tamamen cahillik.
Kadın sizin köleniz değil.
Kadın yeri geldi mi koca oluyor, yeri geldi mi anne oluyor, yeri geldi mi taksi şoförü bile oluyor.

Sizin gibi zihniyetler çok evet ama biz bunu aşacağız. Siz hiç bir kadını böyle göremezsiniz. Buna zerre hakkınız yok!!!!

Ben sadece anne olmakla yetiniyorum, ama ikisini de cok guzel becerebilenler var. Neden secim yapmak zorunda olunsun ki ?

Geri