karın ağrısı

🕒 Konu sahibi 20 saat önce aktifti
Karnın ağrıyo..

İshalin var kusuyorsun..gıda zehirlenmesi

Yemekten sonra bulantın var karın ağrın sağ uste doğru: Safra kesende taş var

Kusuyorsun ateşin var bişey yiyemiyorsun ağrı sağ kasığına doğru: Tabiki apandisit

Ağrı sırtına vuruyo kilo kaybettin bikaç aydır.cildin sarardı.pankreatit veya pankras kanseri ( ölüm sebebin bu olacak kardeşim)

Sırtna vuruyo ama kasıklarında ağrıyor.adet olacaksın hayrını gör.

Karnın ağrıyo.hemen kukunun üzerinde.ateşin var ve idrar yapamıyorsun.yanıyor.idrar yolu enfeksiyonu.

Tekrarlayan ishal ve kabızlık dönemlerin var.gazın var.tuvalete gidiyon ama tam kakanı yapamıyorsun.bi kaç kez kan gördun kakanda..ulseratif kolit veya korkarım barsak kanserisin

Karnın ağrıyo.su bile içemiyorsun.fışkıra fışkıra kusuyorsun.kakanı bırak yapmayı osuramıyorsun bile : Aha belanı buldun.barsak duğumlenmesi (volvulus invajinasyon.veya mezenter iskemisi de olabilir.sana ne doktor bulsun sebebini)

Kadınsın.Ağrı bi yana doğru.sürekli..boşluğuna vuruyo..yumurtalık kistin mi patladı kız yoksa?

Bonus: Karnın değil yan ağrın var.olup olup geçiyor.allahın belası nefes aldırmıyor.kasığına vuruyo.idrarda kan var.: Al sana böbrek taşı.inan doğum yapsan anca bu kadar acı çekerdin

Hah iste tamda bu dediğim ama bi teşhisi yok :D

Felaket telllali gibisinz masallah :D

Karnım ağrıyor ama ben iplemiyorum. Bu nedir acaba?

Hah iste tamda bu dediğim ama bi teşhisi yok :D

Çok güzel.karın ağrılarının sebebi bulunamamışsa çok buyuk ihtimal FMF (familyal mediterian fever) olabilirsin.
İrritable barsak sendromu olabilirsin

İyi dedin bak bunları yazmayı unutmuşum.

Yav bunlar da değilsen naz kapris falan :D

Cli bende her türlü stres üzüntü ya da öfke direk karnıma vuruyor ve birde sabahları karnım ağrır haftada iki üç kez .. Bazı arkadaşlar sabahları börek poğaça gibi şeyler yemememi söylediler .. Ne yapayım ?

Su içmiyorsundur
Sigara fazla içiyorsundur.
Cips mips bok püsur yiyorsundur
Hareketsiz yaşıyondur

Soğuk su içtiğimde bir kaç dk içinde hemen ağrıyor. Ardından kakam geliyor. Sonra geçiyor. cips mips sevmem ve yemem. Hareketsiz bazen yaşıyorum. Hocam muayene ücretini
kredi kartıyla ödeyebilir miyim?

Cli bende her türlü stres üzüntü ya da öfke direk karnıma vuruyor ve birde sabahları karnım ağrır haftada iki üç kez .. Bazı arkadaşlar sabahları börek poğaça gibi şeyler yemememi söylediler .. Ne yapayım ?

İrritable kolon diye bişey var.onu bi araştır nette.ilaç önermem yanlış olur ama günde iki fincan adaçayı hayatını kurtarır.poğaça asla yeme.kol böreği ve Kürt böreği de yeme.(ulan bu laftan da ırkçılık çıkartan olursa direk döverim :) )

Soğuk su içtiğimde bir kaç dk içinde hemen ağrıyor. Ardından kakam geliyor. Sonra geçiyor. cips mips sevmem ve yemem. Hareketsiz bazen yaşıyorum. Hocam muayene ücretini
kredi kartıyla ödeyebilir miyim?

Valla sana tanı koyamadım :( Ama pek bi bok çıkmaz sende gibi hissettim.geçmiş olsun

Sağolasın Clim .. Poğaçayı bırakıyorum ve ada çayı tavsiyene uyuyorum İnşaALLAH ..

Çok güzel.karın ağrılarının sebebi bulunamamışsa çok buyuk ihtimal FMF (familyal mediterian fever) olabilirsin.
İrritable barsak sendromu olabilirsin

İyi dedin bak bunları yazmayı unutmuşum.

Yav bunlar da değilsen naz kapris falan :D
2 ayda 5 defa acillik oldum sebebi bulunamadi saatlerce serum igne yedim tomografi rontgen falan bisi cikmadi bilemediler ne olduugunu :D oluyorum bitiyorum agridan ya bide kusuyorum :/ Arada oluyor anlamiyorum :( psikolojik falan degil ama kesinlikle :D

Bundan sonra hasta olursam size danışırim artik :p

2 ayda 5 defa acillik oldum sebebi bulunamadi saatlerce serum igne yedim tomografi rontgen falan bisi cikmadi bilemediler ne olduugunu :D oluyorum bitiyorum agridan ya Arada oluyor anlamiyorum :( psikolojik falan degil ama kesinlikle :D

Fmf diye araştır nette.bi daha doktora gittiğinde " fmf (efemef) olabilir miyim " diye direk sor

climax ateş olmuyor ama bide ellerik uyusuyor kalbime vuruyor agri :(

Karın ağrısına normal olan ama en güzel gelen şey sıcak ortam ve güzel bir ihtiyaç gidermesidir. :) :)

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri