karesi beyligi

Konu sahibi son olarak 2990 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şakirt ama sempatik geliyor gözüme :)))))))
Ummetci biri olmasına rağmen climax ile harika bi ikili olacağına şüphem yok.:asd:

Menzilde buluşalım yahu+

Bazen uyandırsam mı mavi hapı versem mi eline diye düşünüp sonra kıyamayıp vazgeçiyorum .. Görüşlerimizin farklı olduğu kısımlar olsa da ALLAH var hiç efendiliğini bozduğunu görmedim ..

YlNRkz.png

Jcjjxjxjxk

tanımıyorum kendisini ama efendi ve saygısını koruyan bir arkadaş.

Osmanlı Devleti'nin ilk aldığı beylik. Şaka yaptım :) :) Üye yorumu yapacak kadar üyeyi tanımıyorum.

Nicki görünce aklıma Karesi Ekspresi geliyor

Karesi Beyliği, ümmetçiliğini çok ön planda tuttuğu için bazı kesimlerce topa tutuluyor. Ama doğru olan budur. Yani herkesin kendi ideolojisi kendisinedir ve kendisine göre doğru olanı yapmalıdır. Karşı tarafın düşüncelerine fikirlerine de saygı duyarak yapmalıdır bunu.

Karesi Beyliği gibilerine yobaz diyorlar. Onun fikirlerini görmüyorlar veya görmek istemiyorlar. Halbuki yobazlık, farklı görüşlere karşı kapalı olmaktır. Karesi Beyliği ise, karşı görüşteki insanları katı olarak reddetmiyor ve saygı duyuyor. En azından benim gördüğüm o.

Tartışmacı üye sıfatına erişmiş durumda ama tartışmalarda ağzını bozduğuna da şahit olmadım veya hatırlamıyorum. Çizgisini bozmaması dileğimle.

İyi ki güncellediniz. Yoksa yorum yazamayacagim diye uzulecektim.

Sizi artık samimi bulmuyorum. Küfür eden birine destek verip foruma başka bir üyelikle gelmenizden ötürü sanırım.

Tanrı sizi korusun aziz peder

Forumdan gittiğim bir dönem üye sözlüğüme saldırıya geçmiş arkamdan kinini kusmuş ve hatta Müslümanlığıma laf etmiş bir tiptir .. Aynısını ben yapmayacağım ki farkım olsun bu tiple ..

Foruma döndüğümde mevcudiyetini görememek beni ziyadesiyle memnuniyetsiz bıraktı.

Ah.

Vah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri