İyi bakın bakim, resmin en sağındaki kadın kim? Selanikli'nin eşi Latife hanım.
Sizin gözünüz Selanikli'nin önündeki kara köpeğe takılmış.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İyi bakın bakim, resmin en sağındaki kadın kim? Selanikli'nin eşi Latife hanım.
Kızma yok, er meydanına çıktıysan ve ideolojinden eminsen bilgi kırıntılarını ortaya koy.sana inceden inceden yazarım o kara köpek benzetmeside yaprım, ama şu varki sanal ortamlarda tarışmayı sevmiyorum, senin gibiler yüzünden ban yemekte istemiyorum. adam gibi yorumlarını yap çık benden alıntı yapma
Her canlıya hayat veren Allah sayesinde.be hey cahil, ayetten alıntılar yaparak burada ahkam kesiyorsun, kimin sayesinde?
Her canlıya hayat veren Allah sayesinde.
" De ki: 'Sizi Allah diriltir(hayat verir), sonra öldürür, sonra sizi şüphe götürmeyen kıyamet gününde toplar. Ama insanların çoğu bilmezler." (Casiye/26.ayet)
Bırak sen Atatürkü. Kıyamet gününe hazırlanmaya bak. O kendi derdiyle uğraşıyor. Senin burada debelenmen O'na bir fayda sağlamaz, ölü biri de sana fayda sağlamaz.
"'Çünkü benim dostum, Kitap'ı indiren Allah'tır. O, iyileri dost edinir. O'nu bırakıp da taptıklarınız, kendilerine yardım edemezler ki size yardım etsinler. Onları doğru yola çağırırsanız duymazlar. Sana baktıklarını görürsün, oysa görmezler." (A'raf/196-198.ayetler)