Kardeşlere yapılmış anlamsız eziyetler

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Şu an bu başlığı ekşide gördüm ve eğlenceli yorumlar geleceğini düşünüyorum.

Şu an en yakında aklıma gelen bu

Eziyet sayılmaz ama aynı yerden aldığımız tişörtlerin aynı renginin tonu biraz farklıydı. Benim ki niye böyle solmuş gibi diye getirdi. O ara benim ki de tersindeydi. Sırf çevirsin diye düzünü çevir bakayım dedim sjdj Aferin iyi çeviriyon diyince yüzüme yedim :d
Ha bu arada tek çocuklar ağlasın

Yıllar öncesi
Küçük dayım bizde uyuyordu
“ben uyandırcam!!1!!1!1!” diye abimle çekişmeli bir laf düellosuna girdik
Kim önce yanına koşarsa o uyandıracaktı
Tüm gücümle koşup yetiştim derken bir çelmeyle hop yere düştüm .d
tabi benim kol kırıldı skfjsk

şimdi de aralarda denk gelirsek el kol şakaları yapar bazen bana, sataşır saçlarımı dağıtır ki hiç sevmem bunu .|

Ojelerini çöpe atiyordum.
Yeni yüklediği kontürünü-20 yapıyordum.
Ödev yazdığı defteri karaliyordum, öğretmenine hakaret yaziyordum.
Çok daha küçükken işedigim çarşafı onun carsafiyla degistim., sabah annemden o terlik yedi. Sonra da bagrima basip teselli ettim...

sıcak bir yaz günü....... ablamla koltuklarda karşılıklı yatıyoruz...... evde ikimizden başka kimse yok..... ablam, soğuk bir şeyler içesim geldi dedi...... dedim kola var getireyim mi...... inanmayacak gibi oldu, nerde var, kim aldı dedi ablam..... babam almış, dün gece koydu galiba dolaba sabah gördüm dedim...... oysa ki kola falan yok dolapta...... ablam tamam koy getir bi bardak dedi..... gittim, açtım dolabı, çektim üzüm sirkesini raftan, doldurdum bi bardağa....... ama yarım..... kokusundan anlamasın diye...... götürdüm...... almayacak gibi oldu ama aldı..... niye yarım bu dedi..... bi bardaklık vardı yarısını da kendime koydum dedim...... bu bi dikledi bardağı...... ciğerleri yana yana öğürdü tüm gün...... ben de önce ablamdan, annemler eve gelince de annemlerden dayak yedim tüm gün...... çocukken çok yaramazdım...... dedem cin var bu çocuğun içinde diyodu...... ilkokulda lakabım aynalı tahirin baş düşmanı olan tilki ekremdi......

29927CB1-7D06-4745-9251-71D43F683773.jpeg
bir zamanlar avatarımı da şereflendiren bücür cadı’nın kötü versiyonu olan bu surat bizim için çok anlamlı. küçükken toplaşıp bücür cadı izlerdik hep, bu kötü cadının geldiği bölüm kardeşim görür görmez korkudan fenalık geçirmişti. ben de bunu beyin bedava olduğumdan attım kafaya. hiç beklemediği anlarda, bir kapı arkasında, bir manevra sırasında suratımı böyle yapıp pis bi ses çıkarıyordum sjsjk. çığlık ata ata ağlıyordu. bazen gaza gelip arkasından koşuyordum iyice çıldırıyordu. günah kız… yüreğine inse yavrucağın nolacak :/ hala da bu suratı yapınca bi ürker “ya cansuu” der.

bi de aşırı ama aşırı böcek fobili biri. böceklere sinek, kelebek her şey dahil. bazen beklemediği anlarda sanki saçında bi şey varmış gibi şaşkın ve korkulu gözlerle saçına bakarım sjsjjjs 1 salisede çığlığı basıp ağlamaya ve tepinmeye başlar. kötü abla değilim no…

Genelde kızkardeşim bana yapıyor. Ben eşyalarımın kullanılmasından nefret eder. Bir şeyin mülkiyeti bana aitse benimdir o, paylaşaamam. Her konuda böyleyim. Çünkü ben çok özenli kullanıyorum. Kardeşim özensizdir.

Kardeşim daha minikken ölsün diye burnuna leblebi sokup yüzünü havluyla kapatmıştım, yaşım 4 falan ve hatırlıyorum, nasıl bi kıskançlıksa

Ben bir kere yillar once sacma bir cikis yuzunden minigimizi aglatmistim ya. Salakligim iste. Bu konu yuzunden yine aklima geldi. Insan ayri dustugunde daha cok anliyor kardes kiymetini

• Kalp Gözler
Tepkiler: Aze
Kucukken ranzada yatardik kiz kardesimle. Ben ust katta yatardim, o alt katta yatardi. Bazen, isigi kim kapatacak konusunda inatlasirdik. Ilkokul sonu, ortaokul yillari filan… Inadim tutunca, saatlerce kapatmazdim o isigi. Homurdana homurdana, mecbur kalkar isigi kapatirdi : )) Cok sinirlenirdi bu duruma. Kiyamam ya, nasil ozledim simdi…

En ufak kardesim simarik buyutuldu, bir gun kizdirdik bunu bu tutmus benim cizmenin icine cisini yapmis. Ayagimi bi sokuyorum :s

biz üç kardesiz ve aramızda hiç kavga olmadı desek yeridiir.
2008den 2016 ya kadar birbirimizi hic gormedik, belki senede bir hafta ancak bu hayatta en değer verdiğim üç beş kişiden ikisi onlar. kurşun atar kurşun yenir dedikleri cinsten.
hani gibi dizisinde yılmaz ilkkana diyor ya, bizim seninle sırt sırta verip de skmyecgimiz insan yok diye, heh işte erkek olan da benim sırt sırta verip de devrilmeyecegimiz yanim.
eziyet değil ama birbirimize pustluk olsun diye, ilk sigara ilk alkol, ilk günah gibi şeyleri anneye babaya gambazlardiik,onlar da kızar geçerdi.
kavga edince barışma adımı atmazdik, küçük kardeşim abi paran var mı der zayıf karnimdan yakalardi beni, kız kardeşim de aynı yolu izlerdi ama o her seferinde yapardi bunu.
bir kere büyük bir suç işlemiştik, baya büyük ama kardesim beni gambazlamisti. sonra babam kardeşime anını niye uyarmiyorsun diye vurmuştu. sonraki olayda kardeşim beni uyarıp o olaya dahil olmuştu babam bu sefer beni kardeşini niye tehlikeye atiyon diye dovmustu.
ruh hastası herhalde. manyagin oğlu.
neyse ben gidiyorum bunlar da onlar.
IMG_20220821_132942.jpg

Arkadaşlar ne kadar da masum şeyler yaşamışsınız.

Abimin bana çektirdiklerinden ufak kesitler vereyim;
1. Jackie chan filmlerini birlikte izlerdik ve abim-7 yaş büyük benden- gaza gelip hadi boks yapalım derdi. Güya oyun ama bam büm pat pat yapıştırmışlığı çoktur dsşlkfdfskşl
2. Hadi futbol oynayalım, sen kaleci ol derdi. Ben küçük, cılız, güçsüz ve zavallı bir kız kaleye geçerdim. Bilin bakalım en çok gol nerede olurdu? Yüzüm..
3. Küçük bir kızın en sevdiği hobisi sinek öldürüp ocakta yakmak olmamalıydı, yine abimden bana aktarılan bir alışkanlık oldu..

ben erkek kardeşimin kulakları kepçe olmasın diye (benim kulaklarımın İNANILMAZ hafif bir kepçeliği var, ben yandım azıcık kardeşim yanmasın düşüncesi ile yaptığım bir hareket..) kulaklarını geriye doğru yatırıp koli bandı ile bantlamıştım, annem görünce sinir krizi geçirip dinlene dinlene dövmüştü beni ya zaten hep iyi niyetimden kaybettim..
İyi akşamlar.

Yanlışlıkla kardeşimin sırtını yaktım ütüyle hemde arkadaşım da bizdeydi... Annesi daha yatmaya yollamadı kızı bize dbdnddndn yanlışlıkla insan ölüyor aptallar dndn

En son ben vurdum vuracağım kavgası yapardık..d

Geri