Kardeşle yapılan kavgalar

Konu sahibi son olarak 3309 gün önce görüldü
Küçükken o bakkal olayı yok muydu oo :D sinir olurdum

Bütün işleri itina ile yaparız fakat büyük o olunca azarlamak konusunda çekinmez.
Yine de kardeş olduğu için çok severiz. :)

En tatlı kavgadır, İleride özlenilecek bir durumdur.
Kardeşinizin değerini bilin !! :p

Kardeşi, Hayatın Acımasızlığına Karşı Hazırlama Tekniği.. :p

Tek cocuk olmanın ezikligii:T:

anne yemek hazir diye bagirirken mutfaga kosusmak, maç zorla seyrettirmek, odanin en guzel yatagini kapmak, inadina suratina gulmek, durduk yere gulme krizleri sakayla gures yaparken kavga etmek :D

Bizim kavgalarımız genellikle benim dayak yememle son bulurdu.:D

ataride tank oyunu oynarken hep kendi tarafındaki duvarları güçlü yapardı :D

aranda fazla yaş farkı yoksa iktidar kavgalırı oluyordu :)

Yediğin jelibon paketinin benim odamda ve yerde ne işi var sorusuyla baslayip, o paketi sana yediririmle son bulan ufak sevimli bir tartisma :D

Şu yaşta özlenen kavgalar (: (evin küçüğü evin itidir lafını hala işitsem de)
Sebepsiz yere atışmalar sonra barışmalar ve şuan o atışmalar akla gelince gülme krizlerine girmeler..
Kardeşler iyi ki varlar (:

Aramızda benden 4 yaş büyük olan bir ablamın(Abimin kaç doğumlu olduğunu bilmiyorum. E çoklar nerden bileyim :D) olduğu abimi döverdim küçükken. Diğer abiler de beni döverdi ardından :( O da her b..ka ağlardı. Ablam da az çekmedi elimden :D

Ben : Ben bu odayı topluyorum neden sürekli dağıtıyorsun (sinirliyim)

Kardeşim : Sinirli Sinirli bakma bana ne dağıtmışım,neresi dağınık(çorap bir yerde pantalonlar bir yerde,yatak toplanmamış)

Ben : Kafanı sürterim duvara kıvılcım çıkartırım cevap verme bana topla odayı azını kırıcam bak yoksa sürekli arkanı topluyorum.

Kardeşim : Abiii :@@@@@

Ben : Hala laf mı yetiştiriyorsun ! :@

Kardeşim : Tamam ya , tamam bir şey de denilmiyor

:D Genel kavga ritüelimiz bu :D

Kız kardeşimle genelde kıyafet parfüm kavgası ediyoruz :@
Erkek kardeşimle bana saysızılığı yüzünden kavga ederiz :/

Büyüyünce sıcak bir tebessümle hatırlanır;p Arkasından hey gidi günler denilir =)

yıllar geçip büyüyünce anlatıp gülme keyfi :))

Geri