Kardeşlerimle benim en büyüğü ile 6-7 yaş fark var. Benim arkadaşlarımı abi - abla olarak bildi , özendi sevdi kimisini daha çok sevdi. Eleştiri yapabileceği durum olmadı. Küçük olan daha altına işiyor zaten : ) çok küçük daha ablaları abileri : )
Doğa’ya bu seneye kadar pek karışmadım. Ergenlik döneminde ve tabi şaşkın ördek gibi ben kimim arayışında. Kimlik arayışında... Okulunda popüler bir arkadaş seçmiş. Bu arkadaşı akademik başarısına biraz yansıyınca annem kaygılarını söyledi ve konuştum. Arkadaşlığını sürdürmesinden rahatsız olmadığımı onu sevdiğimizi ancak bu arkadaşlığın haziranda notlarına yansıdığını görürsem hayatında bazı şeylerden fedakarlık yapmak zorunda olabileceğini hissettirdim. Arkadaşınla ilişkilerin geleceğine engel olmamalı dedim. Bana şimdilik söz verdi. Sözünü tutar da mayası sağlam, karakteri çok güçlü kızdır benim kardeşim.
Karışmak gibi düşünmüyorum ben bunu. Onu uyarmak hayatın tecrübelerini ona göstermek gibi. O düşecek biz kaldıracağız o hata yapacak biz yanında olacağız onu benden ailemden çok kim sevebilir ki bu hayatta. Çok şükür bunun farkında ve düşüncelerimizin aksini yapmıyor.