Kardeşimi gitgide kaybediyorum.

Konu sahibi son olarak 3399 gün önce görüldü
Hiç hayalimdeki gibi değil.. O Şu an başka sehirde okuyor ve buraya geldiğinde bile uzak bana karsı.. Bir yanlısım da olmadı asla ona karsı.. Kardesler sevilmez mi hic? Abilik büyük sorumluluk demek ! Ben ona fazlasıyla ilgi gosterdim ettim. Hep yanında olmaya calıstım ama malesef abiliğim hiç degilmiş demekki. Felaket doluyum ya !

Not: Simdi bunada sert yorumlar gelecektir cekemeyenler için .. Kendi yorumlarınızı kendinize saklayın. Cunku huzuru bozmaya gelenler cevap asla alamayacaklar benden .. Saygılar ! İyi niyetle gelenler için ise kapım herkese acıktır. Seviliyorsunuz.

Değerli kardeşim, Size karşı soğukluk veya düşmanlık sergilenmesinde, sizin illaki bir hatanız veya yanlışınız olması lazım gelmez.Siz belki de dört dörtlüksünüzdür, size düşen herşeyi yapmış olabilirsiniz.Ancak insanoğlu acayip bir varlıktır.Siz öyle olsanız bile sizi sevmeyen, düşmanlık vesleyen birileri çıkabiliyor.Kendi ailenizden bile.Bu kardeş olunca ,Elbette insan daha çok üzülüyor.
Kardeşler arasında ki en belirgin soğukluk, daha çok KISKANÇLIK denen hastalıktan doğmaktadır.Siz farketmemiş olabilirsiniz ama, kardeşinizin size karşı kendinde gizli bir takım bu gibi duyguları olabilir.Veya başka hisler olabilir..Biz bunu bilemeyiz tabi.Allah bilir.
Umarım, bu olumsuz gidişat değişir ve en güzel şekle girer.döner.

Kardeşlik arasında böyle şey olmamalı. Helede kısknçlık gibi şeyler ASLA. Benim olmasın onun olsun yeterki demeli. Üzücü bir durum kardeşim. Bence konuşmaya çalış daha fazla ilgi özen göster. Nebilim böyle olmazki :(

Hiragul Konusmayı cok denedim hep geri tepti. Ne yol denediysem hep geriye gittim daha fazla .. Artık gücüm de sabrım da kalmadı. Neyim var anlamıyorum neden sevilmiyorum hiç bilmiyorum.Kimseye kotulugum yoktur benim! Neyin cezasını cekiyorum hic bilmiyorum.

Değerli kardeşim, Size karşı soğukluk veya düşmanlık sergilenmesinde, sizin illaki bir hatanız veya yanlışınız olması lazım gelmez.Siz belki de dört dörtlüksünüzdür, size düşen herşeyi yapmış olabilirsiniz.Ancak insanoğlu acayip bir varlıktır.Siz öyle olsanız bile sizi sevmeyen, düşmanlık vesleyen birileri çıkabiliyor.Kendi ailenizden bile.Bu kardeş olunca ,Elbette insan daha çok üzülüyor.
Kardeşler arasında ki en belirgin soğukluk, daha çok KISKANÇLIK denen hastalıktan doğmaktadır.Siz farketmemiş olabilirsiniz ama, kardeşinizin size karşı kendinde gizli bir takım bu gibi duyguları olabilir.Veya başka hisler olabilir..Biz bunu bilemeyiz tabi.Allah bilir.
Umarım, bu olumsuz gidişat değişir ve en güzel şekle girer.döner.

Güzel desteğin için teşekkürler Usta .. Ne varsa kardeşten var ben bunu anladım. Onu kazanmak istiyorum artık kardeşim o benim ! Ne abiler kardeşler var imreniyorum onlara ! Hep bir kardeşim olsun istemiştim ve oldu da sukurler olsun ki .. Yinede kardeşim için tek onemli sey varsa yoksa arkadaşları ve elindeki o telefon başka birşey değil ...

Hiragul Konusmayı cok denedim hep geri tepti. Ne yol denediysem hep geriye gittim daha fazla .. Artık gücüm de sabrım da kalmadı. Neyim var anlamıyorum neden sevilmiyorum hiç bilmiyorum.Kimseye kotulugum yoktur benim! Neyin cezasını cekiyorum hic bilmiyorum.

Abicim hiç pes etme bence. O senin kardeşin canından kanından herşeyin. Ters tepsede ona sevgini ilgini göster. Üstelik sevilmediğini düşünme. Her insanın hem seveni hem sevmeyeni çoktur. Bu hayat böyle yani bunu değiştiremeyiz.
Senin kardeşine odaklanman gerek. Kardeşin nelerle ilgilenir ne yapar ne sever ona odaklan belkide bir işe yarar. Şimdi değişmese bile zamanla bunu gördükce anlayacaktır senin onu ne kadar sevdiğini. Birlikte vakit geçirmeyi dene. Sevinebileceği ufak bir hediye de olabilir.

Şu zamanda insnaların %90 ı bu durumda.Kardeşinizin yaşını bilmiyorum ama, bir süre sonra anlıcaktır.O telefonda, o arkadaşlar da geçicidir.Kardeş ise ebedidir.Elbette bunu anlıyacağı gün gelecek.

Şu zamanda insnaların %90 ı bu durumda.Kardeşinizin yaşını bilmiyorum ama, bir süre sonra anlıcaktır.O telefonda, o arkadaşlar da geçicidir.Kardeş ise ebedidir.Elbette bunu anlıyacağı gün gelecek.
Insallah anlar .. Anlamazsa beni tek yıkan güç kardeşliktir. Baska birşey bu kadar koymaz veya canımı yakmaz.
Abicim hiç pes etme bence. O senin kardeşin canından kanından herşeyin. Ters tepsede ona sevgini ilgini göster. Üstelik sevilmediğini düşünme. Her insanın hem seveni hem sevmeyeni çoktur. Bu hayat böyle yani bunu değiştiremeyiz.
Senin kardeşine odaklanman gerek. Kardeşin nelerle ilgilenir ne yapar ne sever ona odaklan belkide bir işe yarar. Şimdi değişmese bile zamanla bunu gördükce anlayacaktır senin onu ne kadar sevdiğini. Birlikte vakit geçirmeyi dene. Sevinebileceği ufak bir hediye de olabilir.

Bildiğin elim kolum baglandı suan .. İlgi gostermeye calısıyorum elimden geldiğince ve dediğim gibi geri tepiyo işte.. Rabbim büyük goruyor ve merhametine cok ihtiyacım var.

Geri