Kardeş Payı

Konu sahibi son olarak 4273 gün önce görüldü
Bu ekibin 3. ü dizisi , ve İşler Güçler tadında devam eden bir dizi

Çok eğlenceli bir dizi bence ayrıca kızkardeşleri de tam onlara uymuş :p
Bu adamlar ne yapsa izlenir :D

Tuvalet sahnesi vardı ona koptum ya:D

tumblr_n6g0jtgXLk1qh8mapo3_r1_500.gif

tumblr_n6g0jtgXLk1qh8mapo1_500.gif

Harika bir dizi , çalgı çengi filminden itibaren takip ettiğim Ahmet Kural ve Murat Cemcir çok güzel projeler çıkartıyor. Bu dizide önceki projeleri gibi harika.
Not: Dizide ki eczaneci Eda'ya aşığım.:o

Harika bir dizi , çalgı çengi filminden itibaren takip ettiğim Ahmet Kural ve Murat Cemcir çok güzel projeler çıkartıyor. Bu dizide önceki projeleri gibi harika.
Not: Dizide ki eczaneci Eda'ya aşığım.:o

O kızı çıkar aklından aga, yakarım :D

İşler güçler dizisini biliyorum, ilk dizileri hangisi ki

Seda Bakan muhtesem tatliligiyla yardiriyor.
Guzel dizi.

Dogukan Manco ile Cektikleri klipte harika ayrica. tuvalet sahneside harikaydi:D. Aslinda Her bòlùm Harika.:)

Bu hafta çok ağlattı beni ya bundan sonra nasıl komediye dönecek merak ediyorum :cici:

Selçuk Aydemir'in, ustalık dönemindeki uzmanlık eseri !

Kesinlikle gulmek icin birebir..

Çok harika bir dizi.
Şu son yıllar da izlediğim en kral dizi.

Türkiye'de yapılmış nadir kaliteli dizilerden. Ahmet Kural'ın olduğu her şey izlenir.. İnsana bütün duyguları yaşatabilen bir dizi. Komedi kategorisinde olmasına rağmen son iki bölümde 22 yıldır ağladığımdan daha çok ağlattı beni.. Tek kelime ile mükemmeller.

Konu başlığını görünce birşeyi paylaştırmak için ''halk arasında hadi kardeş payı''yapın diye düşündüğüm ama yanıldığım konu :T:

13 . bölümde gülmekten gözümüzden yaş getirten 14.bölümde müthiş bir dramayla ağlatıp gözümüzden yaş getiren harika bir proje.

kural ve çetesinin ekranlara geri döndüğü dizidir. izlediğim tek türk dizisidir. dizide en sevdiğim karakterler it şerifle büyük hilmi. hastasıyım ikisinin de. canlarım benim

edit: kartalı nası unuturum :((((

Geri