Kardeş olarak Cinsellik ? Sakamısın bilader ?

Konu sahibi son olarak 3402 gün önce görüldü
Arkadaşlar kızlar soruyor da takılırken ilginç bir konuya şahit oldum. Yok neymiş kardeşce olarak goruyorum onu ama böyle kendimizi tatmin ediyoruz. İnsan kardeşi olarak gordugu birine cinsel olarak bile bakmaz etmez. Neyin kafasını yaşıyorsun sen ? Allahım ne insanlar var. :u3:

Bilek güreşi için salya akıtırlardı lisede.s

sen de bunu alip buraya tasidin oyle mi, guzel

ing takısı neydi

sen de bunu alip buraya tasidin oyle mi, guzel

Bu forum iyi güzel hos.. İyi arkadaslıklarım var ama bir o kadar da dengesiz insanlar bendende cok fazla .. Kotu konusmak istemiyorum ama konusturuyorsunuz. İçiniz rahat ediyor değil mi ? Kotu konusuldugu zaman ! Buraya niye tasıdım olayına gelince zoruma gitti paylaştım.Dünyanın civisi cıkmıs. Kardeşlikten bahsediyor arkadaş ! Kardeşliğin daha anlamı bilinmiyorsa ben daha ne diyim ? Siz ilk once kendinizi bir geliştirin. Kotu bir niyetle olarak paylaşmadım buraya. Ne yapsam birşey oluyor zaten ! Gerçekten sikayet bölümü zaten bu forumda var. Hepiniz oy birliğiyle sikayet edin cok ciddiyim. Uygun gorulurse ban yerim. Hayatımda hiçbirforumda ban yemimişim. Sizin gibiler yüzünden ban yerim üstüne .. Neyse bu forum adeletlidir yinede. Kolay hak yenmez umarım.

dünya üzerinde "kız kardeşine aşık abi" yahut "abisine aşık olan kız kardeş" vakalarına rastladım hatta ve hatta çalıştığım yerde bayan bir çalışan vardı yaşı 23 dü birgün kendisiyle çay molasında muhappet ediyorduk konu çocukken yapılan egzantirik hallere gelmişti , işte çocukken böleydim falan filan ...

neyse kendisi bir an
- ben abimi çok severim hani komik gelicek ama abime aşıktım küçükken falan tabi çocukluk yani

diyerek durumun rehavetini düşürmeye çalışmıştı , bir buhranmıydı yada çocukken insanın aklından geçen uç bir hayalmiydi , akıl ermezliğimiydi bilinmez ama maalesef böyle şeyler var
ülkemizde zaten akraba evliliği de bu şekilde türüyor , dayısının kızına vurulan , amcasının oğluyla evlenen falan
karadeniz ve bilhassa mardin gibi bölgelerdede canlı şahit olduğum mevzudur.

günlük yaşantıda aşk olarak bu tarz şeylere çok denk geldim , hatta bir sevgilim beni "dayınlardan neden hiç çıkmıosın dayının kızı varmı , hmm ondan çıkmıosun dayınlardan" diğip dev bir taş ocağını üstüme devirip şoka uğratmıştı beni , tabi ben ölümcül derecede kendisine enseste yatkın suçlamalarında bulununca ŞAKA YAPTIM ŞAKA ŞAKA YHAAA demişti ama olsun ...

lisedede bir arkadaşım vardı , adam teyzesinin kızıyla yattığını anlatıodu marifetmiş gibi çevresindeki HEMŞERİ lerine tabi nerden oldunu ve hangi MEZHEP e mensup oldunu söyleyemem ama her kesimden her insanda bu mevcut MAALESEF

hatta tarihde kızkardeşine aşık şahirler yada imparatorlar bile varmış , örneğin aile içi seksi ilk olarak yasal kılan asur kraliçesi
semiramis gibi , yada sodom ve gomorah daki (adı aklıma gelmio) kız kardeşine aşık olan hükümdar gibi..

ensest ve akraba evliliği yurdum coğrafyasında olay olay , yada oran oran illerimizde dağılı durumda maalesef , o yüzden şaşırmıorum üzülmekle birlikte

XasthuR Bide soyle bir sozu vardı. Ona karsı birşey hissetmiyorum kardeşim olarak goruyorum. Aşk sevgi yok diyo neredeyse lafı oraya getiriyo ama olaya bak .. :) Senin dediğinde cok dogru kardeşim.

Geri