Kardeş mi daha yakın evlat mı?

Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
Kardeş aynı anne babadan geliyor.
Evlat ise kendinin bir parçası.

Hem biyolojik olarak hem de duygusal olarak hangisi daha yakın sizce?

lafin gelisi olabilir, ama cidden kardeslerimi evladim gibi koruyasim geliyo. demek ki cocugum olsa nasil bir bagim olur kim bilir

• Beğen
Tepkiler: ne
Insanlari neden sürekli bir secim icine sokuyorlar, anlamis degilim, böyle kan bagi olan kisiler ile?Kültürel bir disaster galiba.
Herkesin yeri farkli ya.
Bir de sey konusu vardi..sevgilin mi ailen mi?
Hasniktiriniz gidiniz efenim.
Bir de anneni mi daha cok seviyon babani mi?
En cok anani seviyorum canim diyesi geliyor insanin ama iste.

• Beğen
Tepkiler: Sux
anneni mi çok seviyorsun babanı mı gibi bir soru olmuş .p

Yakınlığı bilemem ama sanırım önceliklendirmede evladın öne geçer. Bana öyle geliyor, sence @Nef' sen hem kardeşsin hem anne. Öncelik bazında nasıl olur, sevgi ya da yakınlık olarak söylemiyorum-ha bana sevgi olarak da evlat öne geçer gibi geliyor da i don’t know neticede

Evladım yok, konuşmak için erken belki.

Ama şu an için kim, ne olursa olsun kız kardeşim bu dünyadaki en kıymetlimdir. Muhtemelen de öyle kalır.

Yakınlığı bilemem ama sanırım önceliklendirmede evladın öne geçer. Bana öyle geliyor, sence @Nef' sen hem kardeşsin hem anne. Öncelik bazında nasıl olur, sevgi ya da yakınlık olarak söylemiyorum-ha bana sevgi olarak da evlat öne geçer gibi geliyor da i don’t know neticede

kıyaslama işinden pek haz etmiyorum zeynepcimm, kıyaslamaya bile tabi tutulamayacak sevgi evlat sevgisi, kendi canından öte oluyor, karsılık beklemeden verdiğin en gerçek sevgi

Bir taraftan kendi ebeveynlerinin kurduğu ailenin vasıtasıyla kan bağı sahibi olduğun biri,bir tarafta ise kendi kurduğun ailenden,ebeveyni olduğun biri.Hayli zor bir seçim fakat insan yeni kurduğu şeylerle ilerlemeye aşinadır.Bu yüzden de evlat daha yakındır diye düşünüyorum.

Kadın için evlattır. 9 ay karnında taşıyıp büyütüyorsun. Varlığı ile seni hem psikolojik hem de fizyolojik olarak değiştiren başka bir şey yok çünkü. Senden bir parça yaratıyorsun.

Ayrım yapamam olmaz.... Kardeşlerim canımdır, evladım da canım olur.
Ebru şanlı'nın dediği bir şey vardı o geldi aklıma. Kocan mı çocuğun mu denilmişti... Kocam demişti......
Hafızamdaki çöplüğe bak.

Geri