Kardeş Gibi Gördüğün Kişinin Sana Aşık Olması

R
  • Kullanıcı Restful
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Sen kardeş gibi davranmayı abartırsan olacağı o.

Kardeş gibi görülen kişinin çok üzüleceği muhtemeldir.

Tum iletisim ve baglarin tamiri mumkun olmayan sekilde bozuldugu andir.

Bir kez ve son defa olmak üzere yaşadığım acı bir deneyim. İkimiz de çok acı çektik sonra. Olacak iş değil ve lütfen kimse büyük konuşmasın bu konuda. Bir süre yaşamım kendimi sorgulamaktan öteye gitmemişti, Allah tekrarını göstermesin bi daha.

Açıkladığında oluşan o güvenin ve arkadaşlığın bozulması durumu.

o kadar çok şey gördümki artık bu tarz tutarsızlıkları normal görmeye başladım burası türkiye anormal bisey yok herşey normal..

O eski samimiyet kalmayacaktır.

Ya ben nelernen uğraşıyorum a dostlar, evli olupta bana yörüyen mi dersin, sevgilisi olupta geçeleri ikinin buçuğunda mesaj atan mı dersin, güzelliğimi ve körpeliğimi duyan geliyor, yüce Rab ne dert vermiş ah kaderim. Çok zor... :dyg:​

Ya ben nelernen uğraşıyorum a dostlar, evli olupta bana yörüyen mi dersin, sevgilisi olupta geçeleri ikinin buçuğunda mesaj atan mı dersin, güzelliğimi ve körpeliğimi duyan geliyor, yüce Rab ne dert vermiş ah kaderim. Çok zor... :dyg:​
Foto at lan

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İnsan ask olusana kadar nasıl anlamaz ki farklı hissettiğini. Çok samimi değilken olan bir şey ise zaten aşk değil olsa olsa beğeni, hayranlık falandir. Geçer.

sevişmek istemiyorlar
hep aşık oluyorlar

sonra mı
onu kızlara sorun

Lisede böyle bir şey başıma gelmişti
Kardeş gibi değildi ama en iyi anlaştığım arkadaşımdı…
Çıkma teklifi etmişti 29 şubattı sanırım
Yılını hatırlamıyorum akılda kalsın diye o günü seçmiş xd
Hiç bir zaman arkadaşlıktan başka farklı bir gözle bakamamıştım… o gün sadece çok hayal kırıklığına uğradığımı hatırlıyorum

Geri