Kardashian'ın türk rakibi pelinsu kalçalarıyla ınstagram'ı sallıyor!

Konu sahibi son olarak 1248 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her ülkenin bir Kim Kardashian'ı var bizim neden olmasın! Pelinsu Meşe, kalçalarıyla Instagram'ı sallıyor.

İzmirli 22 yaşındaki Pelinsu, Amerika'da yaşıyor.
Kardashian'ın Türk Rakibi Pelinsu Kalçalarıyla Instagram'ı Sallıyor!
Sosyal medyada yerli Kim Kardashian olarak anılan Meşe, çeşitli reklam işlerinde modellik yapıyor.
Kardashian'ın Türk Rakibi Pelinsu Kalçalarıyla Instagram'ı Sallıyor!
25 bine yakın takipçisi bulunan genç isim, Amerika'da RAP kliplerinde de yer alıyor.
Kaynak haberler.com

izmirin kızları güzeldir halbuki.

Kuzey bumu uygunsuz sokaga cık millet yarı cıplak geziyor bu mu simdi uygunsuz

Kuzey Google le ye yaz bu kadının işmini carcaf carcaf resim mi var ne den bahsediyorsun anlamıyorum ben

google'ın bu tür resimleri istemediği aşikar diyen adam google'dan p o r n o aratıyor ama bizim yerli kardaşyanı görmemiz yasak... :cici:

seks pozisyonları konusu var bu forumda. pelinsu mu battı acaba

konuda acmıyalım ole foruma mal mal bakalım onu iştiyorlar sanırım

Adam emeğe saygı diye diye yakında p0rno film linki paylaşacak diye korkuyorum lan

forumda vajinalı bilmemneli konular/yorumlar yapılırken, sadece NightBlue 'nin konusuna müdaale edilmesine anlam veremedim ki arkadaş *****grafik bi' resim de yüklemedi. ya hepten yasaklayacaksınız cinsellik konularını (çünkü belli noktadan sonra konu saptırılıyor) yada haklı şekilde yasaklama işlemi yapılsın.

Forumda sigara icmek , yerlere tukurmek, duvar dibine is..mek, gurultu yapmak yasaktir...:)

Nightblue erkek pipisi paylasmakla baslayabilirsin. Ne kadar meraklisiniz boyle seyler paylasmaya. Kadinin poposu kadinin vajinasi ne oluyorsunuz arkadsalar ?

Nightblue erkek pipisi paylasmakla baslayabilirsin. Ne kadar meraklisiniz boyle seyler paylasmaya.
siz meseleyi anlamadınız bikinili kız sadece zaten uste reklamlar var ordada bikinili kızlar yok mu ? siz giymezmisniz yada hic biriniz Burdaki reklamlarıda sansürleyin o zaman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri