kardashianın kalçasında taşıdığı kadeh satılığa çıktı

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Adam haklı, foruma geldiğim ilk gün ile bugün arasında dağlar kadar fark var. Hatırladığım kadarıyla o günlerde yöresel türkülere, yabancı şarkı sözlerine bu kadar ağırlık verilmiyordu. Bugün ne giysem de bu hafta kim elendi, medcezir de miranın giydiği pembe etekle, miranın kullandığı kırmızı rujla nereye varmayı planlıyorsunuz abi. Dizi fragmanları, özetler, alt liglerde ki futbol olayları, diğer spor dalları hit almıyor ne uğraşıyorsunuz bunlarla. Sırf iş olsun diye konu açıyorsunuz.

Bir yığın gereksiz konu açarak forumdan soğutuyorsunuz insanı. Üyeniz olarak rahatsızım, benim gibi rahatsız olan arkadaşlar da var. Bilgilendirici öğretici konular açsanız, tartışma bölümünü güncel tutsanız, bahane sözlüğü kaliteli bir hale getirseniz daha iyi olacak sanki.
:alkis:

Plesk oyle diyosun da dostum sen cok guzel konular acardin eskiden noldu onlara goremiyorum ???

Okuyacağıma gidip konu açıyorum, sizde yazacağınıza konu açarsanız herşey güllük gülistanlık olur.

database e yazık be boş boş konular

Plesk haklı eskiden konu açma şevki olurdu insanın şimdi o bile yok Ocak ayı kaçıncı ay diye konumu olur ya..Ben sözlük konularına yeterince ağırlık veriyorum kendi adıma diğer arkadaşlarda videolara güncel konulara ağırlık veriyor ama şarkılarla nereye kadar sonuçta üyelerin isteği üzerinede gitmeli forum yoksa duraklamadan sonra çöküş dönemine girerse kimse kurtaramaz..

fevoran eskisi kadar online değilim hocam, arada sırada giriyorum bir kaç haber paylaşıp bir iki yorum yapıp çıkıyorum.

Forumda onca başlığa rağmen yorum yazacak tek konu olmamasının bi önemi yok,
yazacak kız/erkek olmasının önemi çok..:D:D

(Kimseye yazmayanları tenzih ederim..p)

Geri