kardashianın kalçasında taşıdığı kadeh satılığa çıktı

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
rd7oYV.jpg

Konu başlıgını görüpte konuya giren arkadaşlar, hayal kırıklığına ugrayanlar, ne umdum ne buldum diyenler için buyrunuz :D

GüLSe senin avatardaki kalçalarla da yapılabilir aslında bu :D

Haha admin gibi admin işte üyelerin isteğine karşılıksız kalmıyor.. :D

Adam 150 bin dolar harcamış benzemek için. Emeğe ve paraya saygı!!! Silmem :D İbret-i alem için kalmalı.
Gece görsem bi yerde altıma ederim korkudan.

yöresel türkülere laf yok lütfen. çok egleniyom ben o konularda.

Ocak 1. aydır konularından buralara geldik, bence site kendini bu tarz benim özlem kadar geliştirdi.
Öncesi

N94d4O.jpg

Sonrası

201020141724322811815_2.jpg

Yine de tarz değil tabi alksallşkş

Adam haklı, foruma geldiğim ilk gün ile bugün arasında dağlar kadar fark var. Hatırladığım kadarıyla o günlerde yöresel türkülere, yabancı şarkı sözlerine bu kadar ağırlık verilmiyordu. Bugün ne giysem de bu hafta kim elendi, medcezir de miranın giydiği pembe etekle, miranın kullandığı kırmızı rujla nereye varmayı planlıyorsunuz abi. Dizi fragmanları, özetler, alt liglerde ki futbol olayları, diğer spor dalları hit almıyor ne uğraşıyorsunuz bunlarla. Sırf iş olsun diye konu açıyorsunuz.

Bir yığın gereksiz konu açarak forumdan soğutuyorsunuz insanı. Üyeniz olarak rahatsızım, benim gibi rahatsız olan arkadaşlar da var. Bilgilendirici öğretici konular açsanız, tartışma bölümünü güncel tutsanız, bahane sözlüğü kaliteli bir hale getirseniz daha iyi olacak sanki.

Geri