kardashianın kalçasında taşıdığı kadeh satılığa çıktı

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
yav yok tabi öyle bişey
yada var ben bilmiyorum.
foruma giriyorum
okunmamış 20 sayfa konu var ama bi tane okunacak başlık yok.
forumu bu hale getirmede emeği geçen herkesin ayrı ayrı yanaklarından öpüyorum
ha bu konu kalabalığında zaten bunu da görmeyeceksiniz.
zapıta gibi dolaşan bi admin konuyu siz görmeden silecek.
ona da saygılarımı sunuyorum
az efendi olun.

Bir şey bulamadın mı başka, nerden geldi aklına kardasyanın şeyindeki kadeh :D

Konu yoksa sen aç canım benim. Böylelikle okuruz biz de o kaliteli konularını :)

Kadeh için geldim kalça bahaneydi ama yazı süperdi doğru tespit hocam..

Konu yoksa sen aç canım benim. Böylelikle okuruz biz de o kaliteli konularını :)
yav he he .o kadar akıl ben de de var.olan aklını bana verdin sen ne yapacan acaba?
konu açarım. dert değil.
çok konu başlığı var
açtığın konu kaynayıp gidiyor.
gerekirse iki başlık konu olsun ama ''konu'' olsun

yav he he .o kadar akıl ben de de var.olan aklını bana verdin sen ne yapacan acaba?
konu açarım. dert değil.
çok konu başlığı var
açtığın konu kaynayıp gidiyor.
gerekirse iki başlık konu olsun ama ''konu'' olsun

Yav yok yok! Sen konu açtın da kaynayıp gitti mi? Hep eleştiri, hep bilmişlik hep bilmem ben neyim havasında! Aklımı sana verdim, evet. Bundan sonra akıllı sensin! Ben deli olacağım...

Ne heveslerle geldim ki etiketin amaçı konuymuş.

Oldukça dikkat çekicisin climax ve hangi konuya yorum yapsan ya da bak bu açtığın konu gibi hepimiz takip ediyoruz seni. Burada silik biri en kaliteli konuyu açsa bile tıklanmayabilir ve evet, kaynar. Açan sen olsan kaynamaz. Eleştiri noktam bu. Bizi aydınlat! Kör gibi Kim kardashian'nin kalçaları yerine daha mühim yerlere bakalım. Bunu senin yapman lazım.

adam diyo ki konu acmiyorsunuz (burda konudan kasit copy paste olanlar degil) eskiden daha cok oluyordu bahsedilen tarzda konular su siralar var bir sikinti.

adam diyo ki konu acmiyorsunuz (burda konudan kasit copy paste olanlar degil) eskiden daha cok oluyordu bahsedilen tarzda konular su siralar var bir sikinti.

hayır işte.konu açmıyorsunuz değil derdim
çok gereksiz konu açıyorsunuz
bu ortamda konu açma isteği kalmaz kimsenin.
konu açılmayınca da kalabalık gözüksün diye daha çok saçma konu açılır.
yani bir detox gerekli.

o zaman seni domalimhabere alalim climax. burdaki adam10000 tane misafir ziyaretcinin getirdigi paraya bakar senin benim kiytirik konumu napsin ??

Oldukça dikkat çekicisin climax ve hangi konuya yorum yapsan ya da bak bu açtığın konu gibi hepimiz takip ediyoruz seni. Burada silik biri en kaliteli konuyu açsa bile tıklanmayabilir ve evet, kaynar. Açan sen olsan kaynamaz. Eleştiri noktam bu. Bizi aydınlat! Kör gibi Kim kardashian'nin kalçaları yerine daha mühim yerlere bakalım. Bunu senin yapman lazım.

sen ne kadar içli bir adamsın.çok duygusalsın.senin de yazdıkların önemle takip ediliyor.bekleniyor.alıntılanıyor.ben popüler falan değilim ve istemiyorum öyle bişi zaten.kendine haksızlık etme

aşkım, sen popüler değilsen biz ölelim. Canım benim, bu forum üyeleri hariç, Türkiye genel halkının istediği konular açılmalı ki bu site sahibi aç kalmasın. Kapital düzen böyle ve o konular da gerekli. Onun dışına sen çıkmalısın bebeğim. Kızmadın dimi bana? Hadi barışalım :D

Geri