Karasevda

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Ben buna bir ablada şahit oldum. Henüz 18 yaşımdaydim çok değer verdiğim ve benide kardeşi olarak kabul etmiş o abla ile (akrabamız) çok güzel zaman geçirirdik.
Hollandalı bu ablam yaz tatillerinde her geldiğinde 2 ayımız serserilik ve eğlenmek ile geçerdi. Ta ki M yi tanıyana kadar evet M.

Bu abla çok güzeldi ve kolay kolay kimseyi begenmezdi. Birgün bir eğlence yerinde 2 küsür bir adamla tesadüfen tanıştı. Neyse öyle böyle birbirlerine kör kütük aşık oldular. Bu abla babası ile oturup bunu konuştu ve çok aşığım dedi evlenip Hollanda ya götürmek istiyorum dedi. M de kendi annesine açtı konuyu. Maalesef anne ve babalar kabul etmedi.

Bunların görüşmesi kısıtlandı bu ablanın babası çok baskın bir karakterdi ve asla izin vermiyordu.. Gel zaman git zaman (nineler gibi hissettim şuan Sjsjs) bu abla yataklara düştü odasından çıkmaz oldu (benide çıkarmıyordu odadan akşama kadar odada yiyp içip M yi konuşuyorduk benim suçum neydi Sjsjsj)
Neyse 57 kilodan 50 kiloya kadar düştü artık tamamen düşmüştü bünyesi oturup M için ağlıyorduk Sjsjsj

M ise kendi ailesinde bir savaştaydı. Neyse zaman geçtikçe Abla hastalandı ve hastanelik oldu. Bende çok üzülmüştüm tabiki asla yalnız bırakmadım. Babası başında ağladı en sonunda ablanın istediği o söz babanın agzından çıktı. Tamam kızım dedi evlenmene izin veriyorum dedi.

Abla 1 2 ayda kendini toplamış M ile evlenecek diye sevinirken bu sefer de M nin annesi taş koydu. Ve abla ile M evlenemeden tamamen ayrıldılar. M annesini ezip geçemedi.

Ablanın içinde M Hep yara olarak kaldı. 2 sene boyunca Türkiyeye hiç gelmedi. Hollanda da ise psikologla görüşmüş aylardır.

Düşmeye gör işte yakıp yıkıyor maalesef.

İnsanın hiç ulaşma şansı olmayan birine yıllarca bağlı kalmasının en önemli sebebi ne yazık ki duygularının zamanla takıntıya dönüşmesidir. Bu durumda mantık da kolay kolay devreye girmez.

Yakın bir arkadaşım da yıllarca benzer bir aşkın pençesine düştü ve evlenip çocuk sahibi olmasına rağmen, o aşık olduğu kadını hiç unutmadı. Oldukça zor bir durum maalesef.

Geri