Karar vermekte zorlanan Kadınlar!

• Kullanıcı Kurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Bir kafe ye bir şey içmeye gidersin garson gelir sipariş almaya Erkek 15 saniyede Menüden seçip siparişini verir , kadın ise menüyü en az 3 kere bitirip baştan başlar. Finalde çay ister!

Ben garsona bırakıyorum kararsız kalınca, daha hiç kötü bir şey gelmedi.. Tavsiye ederim.

Kadınların diyet programı hiç bitmediği için olabilir.:)

Hep değişikleri sizi buluyor sanırım, ya da ben fazla takılmıyorum belki böyle durumlara.

Ağzına kürekle vurulası kadın.

Yakın bir arkadaşımın sevgilisi vardı , bak yine aklıma geldi .

Yemek siparişi verir , gelen siparişin kesin bir şeyi eksiktir . Tekrar söyler tekrar gelir sonra içecek söyler, garson tekrar gelir vs vs vs.

Abartısız garson 10 kere masaya geliyordu. Utancımdan yemek yiyemiyordum haha

Son düzenleme:
Az önce yine kafede yan masada kızın biri 3 dk garsonu dikti ayakta finalde açık çay yanında da ince dilimlenmiş limon istedi.

Türk beyefedinin kadınlarla imtihanı.
Hep size denk gelmesi tevafuk mu?:)

Doğru noktaya değinmiş bence Türk.
Bazen bende de oluyor.
Genelde kış aylarında içeceklerim; çay-türk kahvesi-sütlü/karamel veya fındıklı filtre kahve olur ve ne söylüceğim bellidir ama mutlaka menüyü incelerim.
Yazın ise; taze sıkılmış limonata,soğuk filtre kahve,türk kahvesi (yaz-kış canım)sade soda içine dilimlenmiş limon :p veya buz dolu bardakta su ama yine o menü illa ki kurcalanır :d

Kadınlar daha detaycı ondan olabilir. Adam güzel konu açmış hemen saldırmaya gerek yok.

Bunlar kolay be
Kisin sicak cikolata
Yazin cilekli milkshake :D
Rutin Hep Ayni :D
Bakmaya bile gerek Yok Menü Falan :p

Menüyü beğenmedim, hadi kalk buradan gidelim deseydi, ne olacaktı acaba.

Geri