Karantinada nasıl 200 kilo olunmaz

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Çaresi yok herkes 200 kilo olacak o yüzden gelsin vapırlar gitsin milkşeykler.​

Hoş geldin @Mastor :)

Benim yeme düzenim bozulmadı çok şükür.

H O B . @Lefty Bakın size hem hoş bulduk dedim hem de "Hob!" diyerek seslenme nidası şeyeddim. Tasarruf sevdiğimiz 1 olgu.​
Bozulsun, evden çıkınca herkesin göbekleri memeleri yerlere kadar uzanmalı başka şekilde toplumsal barışı sağlayamayız, herkes sıfırdan başlayacak hayata, yok öyle yağma.​

H O B . @Lefty Bakın size hem hoş bulduk dedim hem de "Hob!" diyerek seslenme nidası şeyeddim. Tasarruf sevdiğimiz 1 olgu.​
Bozulsun, evden çıkınca herkesin göbekleri memeleri yerlere kadar uzanmalı başka şekilde toplumsal barışı sağlayamayız, herkes sıfırdan başlayacak hayata, yok öyle yağma.​

Virüsten yakayı kurtaralım da gerisi kolay bence:)

Sokağa çıkma yasağı öncesinde alışverişe çıkmazsanız, mecburen 200 Kilonun altına düşüyorsunuz.

Ciddi ciddi evinde spor yapan azimsanmayacak kadar cok bir kitle var, onlari eliyoruz :emoji_slight_smile: Bence en buyuk caresi bol bol su icmek, aliskanlik degisecek kadar icmeye calismak lazim.

199.9 kilo oldum bile.

Ben kilo alamıyanlardanım sizin yerinize hamur işlerini yerim sizler yemeyin şkjgfdhöşjj

Şu karantina günlerinde dedim bari kendime şöyle güzel bir alışkanlık edineyim pilatese başlayayım. Yutubtan izliyordum eh fena da gitmiyordum. Ebru Şallı üfledikçe bende üflüyordum. Hüf hüf derken nefesim gidiyordu. Ama sanırım pilates 30 yıldır çalışmayan kaslarımı çalıştırdığından, kaslar bi şoka uğradı, mala bağladı. O yüzden ne yaptım? Bıraktım ve bugün kendime haaarika bir tatlı yaptım. Çünkü neden yapmayayım?

Yemek yemekten de sıkıldım.

images

ben evde kilo verenlerdenim
fekat geçen yaptığım kekten 3 gündür yiyorum hayırlısı

Geri